Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Time Crisis 4

Time Crisis 4

Carl Thomas slapp unna militærtjenesten i siste liten, men kompenserer ved å plaffe løs på TV-skjermen med en utrolig stygg pistol. Men Namco Bandais siste skytespill imponerer dessverre ikke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden jeg spilte Duck Hunt på min gamle Nintendo har kombinasjonen av en plastikkpistol og en TV fascinert meg. Jeg kan fortsatt ikke gå forbi en spillehall uten at jeg stikker innom og får min dose lystpistol-action. Derfor la jeg ned veto når en veldig oransje pistol av plast dumpet ned i vår postkasse. Jeg skulle anmelde Time Crisis 4.

Time Crisis 4 byr på to forskjellige hovedmoduser. Det er selvsagt en helt vanlig arkademodus hvor du går på skinner, hopper frem og tilbake fra dekning, sikter og skyter en evig strøm av fiender. Akkurat som du har gjort det hundre ganger før i arkadehallene.

Time Crisis 4
"Var det du som bestilte et stykk rykende varm rakett? VÆRSÅGOD!"

Den andre hoveddelen er en helt ny spillmodus. I stedet for at du er låst til en forhåndsbestemt rute, kan du her bevege deg fritt rundt på en stor og åpen bane, akkurat som i alle andre førstepersonsskytere. Her kommer den nye pistolkontrollen inn i bildet. G-Con 3. Den ser ut som bastardungen til en Dual Shock 2 og en ordinær lyspistol. Ja, også er den veldig oransje. Men poenget er at du har to analoge stikker som gir deg full kontroll over alle bevegelser, samtidig som du står for skytingen med lyspistolen.

Dette er en annonse:

Nytt? Ja. Spennende? Tja, i ti minutter i alle fall. Så innser du at dette ikke er noe annet enn en kjempekalkun av et skytespill. Det er så mange ting å sette fingeren på her, men aller først et spørsmål til utvikleren Namco Bandai: Har dere levd under en stein de siste ti åra? Gameplaymessig føles det nemlig som å spille GoldenEye eller Perfect Dark til Nintendo 64 igjen. Du vet, du går rundt i lavoppløste omgivelser, og hver gang det dukker opp en fiende må du stoppe opp og tenke deg om; hvordan var det denne siktinga fungerte igjen..?

Time Crisis 4
Er du venstrehendt er det bare å glemme å bruke denne.

Dette, kombinert med altfor store, tomme og kjedelige omgivelser ender med å bli et skytespill med altfor lavt tempo. Denne sjangeren tilhører arkadehallene.

04 Gamereactor Norge
4 / 10
+
Spennende i omtrent en halv time...
-
...så blir det bare veldig, veldig uinteressant
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

Time Crisis 4Score

Time Crisis 4

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas elsker skytespill med pistol, og kastet seg over Time Crisis 4 da en diger oransje pistol dukket opp i postkassen vår.



Loading next content