Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Tembo the Badass Elephant

Tembo the Badass Elephant

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du noen gang lurt på hvordan det hadde sett ut om Rambo egentlig var en elefant, og bekjempet fiender med føtter og snabel, istedenfor skytevåpen og kniv? Vel, nå trenger du ikke å lure lenger, for Game Freak og Sega har gitt deg svaret!

Tembo the Badass Elephant er et sidelengs action/eventyr-spill i 2D, produsert av folka bak Pokemon-spillene. Shell City er under angrep av slemmingene i PHANTOM, og militæret innser fort at det bare er en person (rettere sagt elefant) som kan hjelpe dem. De kaller inn Tembo til tjeneste, en stutt-tjukk Rambo/elefant-hybrid, og slipper ham løs i Shell City slik at han kan gjøre det han gjør best: Trampe istykker ting.

Tembo the Badass Elephant

Tembo raser gjennom de forskjellige nivåene i Shell City, og knuser alt i sin vei, som en veldig sinna Sonic the Hedgehog (veldig mye av spillet minner om gamle Sonic-spill). Av og til plukker han opp folk som PHANTOM har tatt til fange, men man må jo spørre seg hvordan de egentlig overlever turen til militærbasen. Det kan umulig være sunt å sitte på ryggen til en elefant, en rambukk med bein, mens han løper gjennom betongvegger og stuper gjennom stein, asfalt og metallbjelker?

Dette er en annonse:

Etter hvert som Tembo tramper seg gjennom de forskjellige banene blir fiendene progressivt mer oppfinnsomme, og omgivelsene blir vanskeligere å navigere. Man blir konstant utfordret, og timing og teknikk er viktige faktorer for suksess. Det er også viktig å samle så mange peanøtter som mulig, slik at Tembo kan bli med i kampen igjen når han etter hvert blir slått ut.

Tembo the Badass Elephant

Tegneseriestilen funker veldig bra for dette spillet. Det er morsomt, og grafikken underbygger dette. Fargene er friske, designet er kult. Man blir i godt humør av å se på Tembo rasere alt sammen. I tillegg har spillet et visuelt lydspor som kunne glidd rett inn i en episode av Batman fra 60-tallet. POW!

Tembo har flere typer angrep, og det blir mer og mer nødvendig å bruke alle sammen etter hvert som man kommer lenger ut i spillet. De fleste nye elementene som blir introdusert er godt tilpasset de skillza du allerede har, og de fleste nivåene er veldig godt balanserte. Men til tider dukker det opp fiender som ikke kan bekjempes på noen logisk åpenbar måte. Ved enkelte tilfeller er også brettene veldig villedende. Det som var en vei ned til et annet nivå på forrige brett, er nå en dødsfarlig avgrunn. Det som var en hemmelig gang er nå bare en rekke kasser som ikke kan ødelegges. Det blir veldig mye prøving og feiling. Heldigvis er det aldri GAME OVER. Hver gang man har mistet alle livene sine får man utdelt nye, og man kan prøve på nytt, helt på begynnelsen av brettet, så klart (dette er slettes ikke frustrerende i det hele tatt).

Dette er en annonse:
Tembo the Badass Elephant

Mesteparten av frustrasjonen som oppsto da jeg spilte Tembo the Badass Elephant stammet fra min egen uraffinerte teknikk, og til tider dårlige timing, men det var et lite element som ikke var min feil. I de to første brettene var den bug som gjorde at jeg ikke fikk plukket opp alle fangene, selv om jeg fant dem og slapp dem ut fra burene sine. De bare nektet å klatre opp på ryggen til Tembo (elefantfobi kanskje?), noe som førte til at jeg gikk glipp av en perfekt score... GAAAAAAAAAH!

07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Kult design, GØY, nesten alt kan ødelegges, veldig campy humor.
-
BUG (whyyy), upresis kontroller, til tider veldig lite intuitivt, kort (3-5 timer), ikke veldig originalt.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Tembo the Badass ElephantScore

Tembo the Badass Elephant

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Har du noen gang lurt på hvordan det hadde sett ut om Rambo egentlig var en elefant? Vel, nå trenger du ikke å lure lenger, for Game Freak og Sega har gitt deg svaret!



Loading next content