Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Harvest Moon: Back to Nature

Harvest Moon - Back to Nature

Det var så deilig ute på landet ....slik var det da H.C. Andersen levde og slik er det også i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det var så deilig ute på landet ....slik var det da H.C. Andersen levde og slik er det også i dag. Så hvorfor ikke dra en tur på landet, akkurat nå mens solen skinner, blomstene blomstrer, fuglene synger og pattedyrene gjær unevnelige ting ved hverandre? Eller du kunne sitte inne, spise popcorn og spille et spill som foregår ute på landet!

HQ

Du har arvet din bestefars gård. Det kunne selvfælgelig skje hvem som helst, men mens de fleste antagelig bare ville ha brukt hele greia som hytte, husker du fortsatt dine barndoms lykkelige somre på landet, og er parat til å gi livet på landet en sjangse.
Men så lett er det ikke da. Borgmesteren og alle hans bybarn er villige til å gi deg tre år til å få gården på fote igjen. Klarer du det, er gården din.

Slik starter Harvest Moon - Back to Nature. Et japansk RPG/simulasjon som langsomt sniker seg inn under huden.

I læpet av de neste tre årene skal du passe farmen din; så og hæste, vanne hænsene, melke kuene og så videre. Men ikke nok med det. Det forventes også at du er sosial, snakker med byens folk, deltar i byfester, til gjengjeld får du mulighet til å delta i hesteveddelæp, hundeutstillinger, matlagings-konkurranser og mye mer. Samtidig har du mulighet til å date 5 av byens yndigste piker (med det ultimate målet å bli gift og få barn, mind you!).

Fær jeg startet, hadde jeg allerede spillt Harvest Moon på Game Boy Color, så jeg visste at det jeg gikk til, ikke bare var en dans på roser. Det skal innsats og overskudd til for å få en farm opp å gå! Til gjengjeld var jeg ikke forberedt på hvor mye stærre denne Playstation utgaven er. Her er mange nye græder, spennende redskaber og en kjempe verden utenfor gårdens innhegning. Så hvis du allerede har Game Boy Color utgaven bak deg, og overveier om du fortsatt har hva som skal til for å klare livet på landet, så kan jeg bare si at du vil bli overrasket over hvor mye stærre og fetere det er denne gangen.

Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Super hyggelig stemning og søt spill opplevelse
-
Det kan være litt stressende med alt det man må rekke!
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster



Loading next content