Norsk
Gamereactor
artikler

E3 2014 Trailer Awards

Vi har samlet ti trailere fra årets største spillbegivenhet. Ti trailere som virkelig fikk adrenalinet til å pumpe i årene våre...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3 2014 har vært en meget god messe for trailere. En rang rekke utviklere tok med seg sitt a-game til Los Angeles i år, enten de skulle vise frem et spill som kommer til høsten eller et av de mange 2015-prosjektene.

Vi har derfor satt sammen en topp ti-liste med trailerne vi satt ekstra stor spris på i år. Vi gjør oppmerksom på at spill som The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, The Order: 1886 fortsatt er spill vi ser veldig frem til, selv om de ikke kom med på listen. Vi ble bare ikke like målbunnet, forbløffet, gira eller overrasket som vi ble av de ti "vinnerne". Vi har også prioritert trailerne som ikke ble presentert i forkant av messedagene.

La oss starte...

E3 2014 Trailer Awards
Dette er en annonse:
HQ

Mortal Kombat er av mange ansett som verdens beste slåssespill, og det tiende innslaget i serien får full glede av kreftene til den nye konsollgenerasjonen. Med kule, interaktive bakgrunnen, detaljerte karaktermodeller, og 1080p-grafikk med 60 bilder i sekundet, må dette bli bra. Og brutalt! Akkurat som traileren.

E3 2014 Trailer Awards
HQ
Dette er en annonse:

Å reboote en så stor og tradisjonsrik serie som Tomb Raider-serien er ingen lett oppgave. Likevel klarte Crystal Dynamics oppgaven med stil, og vi er utrolig spente på fortsettelsen. Traileren levner liten tvil, Lara skal bli en skikkelig eventyrer ved juletider i 2015!

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Det er liksom ikke mulig å la være. Man er nødt til å la seg rive med av de grensesprengende vakre bildene fra No Man's Sky. Dette er et indiespill med et potensial selv de aller fleste AAA-spill kun kan drømme om.

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Ubisoft gjorde det igjen. De klarte å blåse sokkene av oss på slutten av konferansen sin. Ekte gjennomspillinger blir nok ikke like strukturerte som dette, men fy fader for et forlokkende konsept. Glem Patriots, bare glem det...

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Å kunne kjøre Batmans legendariske Batmobil er enhver gamers drøm, og i det smellvakre Arkham Knight skal vi endelig få sjansen. Vi fikk hakeslepp da Sony kjørte igang gameplay-traileren mot slutten av konferansen deres.

E3 2014 Trailer Awards
HQ

At Nathan Drake er en storsjarmør av de sjeldne er mest en bonus. Overskriften er at serien som har vist oss hva Playstation 3 er i stand til skal vise oss hvor mye mer Playstation 4 er i stand til. Ett siste eventyr med Drake og Sully, ja takk!

E3 2014 Trailer Awards
E3 2014 Trailer Awards
HQ

Vi visste på forhånd at det skulle vises frem, og vi visste at det skal ta oss til Himalaya-fjellene, men vi var likevel ikke skikkelig forberedt. Å fly nedover de stupbratte fjellsidene med wing suit ser bare helt fantastisk ut!

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Endelig ble det presentert. Endelig Zelda til Wii U, og spillet Nintendo-fansen har drømt om så lenge ser akkurat like herlig ut som vi alle har håpet på. The Wind Waker møter Skyrim i en verden som rett og slett MÅ utforskes.

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Sunset Overdrive-traileren har alt. Kul grafikk, et fett lydspor, heftig action og sist men ikke minst humor! På toppen av det hele får vi fem minutter med uhemmet gameplay i etterkant. Snakk om pose og sekk!

E3 2014 Trailer Awards
HQ

Techland annonserte det første Dead Island med en mektig trailer, og Yager Development følger opp med noe veldig annerledes men like gjennomført. Musikken passer på en prikk, og man får lyst til å se den én gang til straks den er ferdig.

Honorable mentions (akk så nære):
The Witcher 3: Wild Hunt - E3 2014 Trailer
The Division - Official Cinematic Trailer E3 2014
Metal Gear Solid V - E3 2014 Trailer
Abzû - E3 2014 Trailer
Grand Theft Auto V - Next-gen Trailer
Crackdown - World Premiere Trailer
Bloodborne - E3 2014 Debut Trailer: Face Your Fears
Assassin's Creed: Unity - Single Player Gameplay
The Order: 1886 - E3 2014 Trailer
Forza Horizon 2 - Gameplay Trailer E3 2014

Denne gangen regner vi med at alle er 100 prosent enige med oss. Hva, ikke det?



Loading next content