LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      artikler

      Årets design 2014

      Vi starter årets Game of the Year-kåring på Gamereactor med en titt på spillene som imponerte oss mest med sitt smarte/vakre/enestående design i 2014...

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Fra i dag og frem til Nyttårsaften skal vi i Gamereactor kåre Game of the Year i ti forskjellige kategorier, og vi starter med årets design...

      Årets design 2014

      5. Transistor
      Sjanger: Rollespill | Utvikler: Supergiant Games | Format: PC, PS4 | Les anmeldelsen

      Å si at Transistor er et vakkert spill burde ikke være en kontroversiell uttalelse. Med sin karakteristiske, håndmalte grafikkstil gir Transistor spilleren et innblikk i hvor storslått det futuristiske Cloudbank er. Samtidig strekker Transistors fantastiske design seg langt utover det visuelle, da hver del av spillet på sin måte styrker følelsen av at man spiller et kunststykke. Musikken er slående, og komplementerer den futuristiske settingen godt. Det hjerteskjærende narrativet, for ikke å snakke om fortellermåten, bygger videre opp det øvrige designet. Kanskje mest av alt er det de små tingene som virkelig hever Transistor over massene: Pustene i bakken når man kjøper en pizza eller legger ned Transistoren for å gå på toalettet. Hvilerommet, hvor både en hund, en platespiller og en hengekøye under stjernehimmelen venter på deg. En knapp til å nynne med til bakgrunnsmusikken. Sammen blir mange bekker små store, og Transistors design er en mektig flod.

      Dette er en annonse:
      Årets design 2014

      4. Child of Light
      Sjanger: Rollespill | Utvikler: Ubisoft Montreal | Format: Multi | Les anmeldelsen

      Det finnes et spill fra 2014 som er vakkert nok til at skjermbildene fint kan rammes inn og henges på veggen. Child of Light skilte seg fra mengden takket være de håndmalte og veldig sjarmerende miljøene. Vi ble fengslet av de vakre penselstrøkene, og bildene har vi med oss lenge etter at vi sluttet å spille. Det lå mye arbeid bak å skildre ulike følelser gjennom estetikken, enten det var frykt eller storslagenhet. Designet på både skapningene og terrenget føltes tidløst uten at det ble oppbrukt, og Ubisoft skapte en verden vi fortsatt elsker å vende tilbake til ved ledige stunder.

      Årets design 2014
      Dette er en annonse:

      3. Bayonetta 2
      Sjanger: Action | Utvikler: Platinum Games | Format: Wii U | Les anmeldelsen

      Ved første øyekast er Bayonetta ren galskap, og til og med hvis du har testet det selv kan det være vrient å følge med når andre har kontrolleren. Når du selv spiller derimot, stemmer alt på en prikk. Det er system i galskapen, og du har kontrollen. Vi ble raskt imponert over hva Platinum hadde fått til med det som tross alt er den teknisk svakeste konsollen til den nye generasjonen!

      Årets design 2014

      2. Titanfall
      Sjanger: Action | Utvikler: Respawn | Format: PC, X1, 360 | Les anmeldelsen

      Design dreier seg om mer enn bare grafikk, og Titanfall kan betraktes som et lynkurs i ypperlig gameplay-design. Det er ikke lett å sette sammen en innovativ, ny måte å spille skytespill på, samtidig som man bevarer den hårfine balansen. Titanfall føles friskt og nytt, samtidig som det aldri er urettferdig. Selv hvis du møter en diger Titan til fots har du en sjanse, og motsatt. Man føler seg rett og slett som verdens råeste soldat absolutt hele tiden!

      Årets design 2014

      1. Monument Valley
      Sjanger: Puzzle | Utvikler: Ustwo | Format: iOS, Android | Les anmeldelsen

      Debutspillet til utvikler Ustwo ble sluppet til mobile enheter, men til forskjell fra så mange andre spill til telefoner og nettbrett tilbød det noe mer enn repetisjon og jakt etter de beste poengsumene. Det tilbød en opplevelse. En stor opplevelse! Sammen med en ung jente kalt Ida ble vi kastet inn i et merkelig univers der perspektiver og romforståelse oppførte seg på en annen måte enn vi er vant til. Man måtte tenke utenfor boksen, mens man jobbet seg gjennom de snedige nivåene. Visuelt er spillet dessuten er skikkelig godbit, men et unikt design som sendte tankene mot det enestående Journey samtidig som spillet er helt sin egen greie. Det tar bare en times tid å gjennomføre eventyret, men det er garantert den beste timen du har tilbrakt med mobilen i hendene.

      Vi kårer årets beste i nye kategorier hver dag fra Bittelille julaften til selveste Nyttårsaften. Etter hvert som de publiseres finner du alle kåringene her.



      Loading next content