Norsk
Gamereactor
artikler

Bring on 2015!

Det positive med alle utsettelsene tidligere i år er at neste år blir proppfullt av store titler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På høsten i 2015 kommer giganter som The Division, Halo 5: Guardians, Uncharted 4: A Thief's End og Quantum Break, mens den første halvdelen av 2015 fylles av disse særdeles lovende prosjektene...

30. januar: Dying Light
Techland -PC, Playstation 4, Xbox One

Den 30. januar slippes det første, store 2015-spillet, og bak spakene står Dead Island-skaperne Techland. De annonserte nylig at versjonene til de eldre plattformene (Playstation 3 og Xbox 360) hadde blitt fjernet fra prosjektet, og selv om dette er kjedelig for de som ikke har skaffet seg en av de nye maskinene (eller en god PC) enda, tror vi det kan gi utviklerne rammene de trenger for å lage en virkelig god opplevelse. Dying Light er spennende fordi det er en ny tolkning av zombie-sjangeren, der man må takle vanlige vandøde i en åpen verden på dagtid, og overmenneskelige superzombier på natten. Det hele toppes av parkour-manøvre á la Mirror's Edge så dette kan potensielt blir superbra...

Bring on 2015!
Dette er en annonse:

10. februar: Evolve
Turtle Rock Studios - PC, Playstation 4, Xbox One

Vi har fått gleden av å teste ut Evolve både før og under "Big Alpha"-testen som ble gjennomført i starten av november, og det er ingen tvil om at gjengen som hadde originalideen til Left 4 Dead har komponert en ny velsmakende oppskrift. Den 10. februar kommer det ferdige spillet, og vi er fortsatt ikke sikre på om vi foretrekke å spille som det mektige monsteret, eller som én av de fire fryktløse jegerne. Vi skulle gjerne sett at Turtle Rock Studios tydeliggjør spillmekanikkene litt innen den tid, ettersom det er veldig mye å sette seg inn i de første matchene, men det er ingen tvil om at dette er en veldig spennende ny måte å spille online på. Innovasjon i bransjen er alltid bra, spesielt når det gjøres riktig!

Bring on 2015!

20. februar: The Order: 1886
Ready at Dawn - Playstation 4

Dette er en annonse:

Selv om Sony ikke helt har klart å fremkalle ellevill begeistring de få gangene de har vist frem The Order: 1886, har vi fortsatt satt en stor rød ring rundt den 20. februar i kalenderen. Det nye PS4-prosjektet til rutinerte Rady at Dawn (Daxter, God of War) ser ikke ut til å by på en masse nye spillmekanikker, men historien satt til et alternativt London på 1880-tallet virker spennende. Du tilhører en orden som har til virke å beskytte menneskeheten mot aggressive beist som er halvt menneske og halvt dyr. Til hjelp har du kraftige, steampunk-inspirerte våpen og en mystisk eliksir kjent som Black Water. Tross den skumle fargen gir det svarte vannet deg lengre liv og even til å helbrede deg selv. Spennende!

Bring on 2015!

20. mars: Project CARS
Slightly Mad Studios - PC, Playstation 4, Xbox One, Wii U

Slightly Mad Studios bestemte seg for å gi det neste prosjektet sitt navnet Project CARS, fordi de ville satse på en utviklingeprosess i tett samarbeid med fansen (som også har stått for finansieringen via sider som Kickstarter). Det var jaggu heldig at initialene til "Community Assisted Racing Simulator" tilfeldigvis ble CARS (snakk om flaks). Uansett, Gamereactors største racingentusiaster har hatt lite annet enn positive ord å dele etter prøvekjøring, og det er ikke bare den enestående grafikken som utmerker seg. Slightly Mad har også gått grundig til verks under arbeidet med dekkfysikken, lyden, banene og selvsagt bilene. Project CARS ble nylig utsatt til 20. mars 2015, og vi har enorme forventinger...

Bring on 2015!

1. kvartal (?): Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Kojima Productions - PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360

Redaksjonen i Gamereactor har delte meninger om Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, både med tanke på mengden innhold man får for pengene og selve gameplay-opplevelsen man blir tilbudt. Når det er sagt ser det virkelig ut som Gound Zeroes-oppdraget bare er for en ørliten smakebit å regne sammenlignet med den storslåtte, åpner verdenen i Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Hideo Kojima og hans besetning har vist frem flere spennede områder, der å snike seg rundt iført den gode, gamle pappesken bare er ett av knepene man kan benytte seg av. Vi venter fortsatt på en konkret slippdato for fortsettelsen av sagaen, men de siste rapportene snakker om 1. kvartal 2015. Så kanskje i løpet av første halvår 2015 da...?

Bring on 2015!

14. april: Mortal Kombat X
Netherrealm Studios - PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360

Vi tok av oss hatten for det forrige Mortal Kombat-spillet Netherrealm Studios (tidligere Midway Games) serverte oss i 2011, og vi er naturligvis spente på å se om de kan gjenta suksessen med ny maskinvare i form av Playstation 4 og Xbox One i ryggen. Mens det forrige spillet var en slags reboot av serien skal Mortal Kombat X fokusere på de mest fremtredene figurene fra årenes løp, slik som Scorpion og Sub-Zero. Lanseringen blir etter planen den 14. april, og ved siden av en helt ny og ikke-lineær historie lover naturligvis utviklerne heftigere og mer brutale kamper enn noen gang tidligere. Vi tenker hver gang at det ikke går an å finne på mer bestialske fatalities enn de fra forrige spill, men på en eller annen måte får de det til!

Bring on 2015!

19. mai: The Witcher 3: Wild Hunt
CD Projekt Red - PC, Playstation 4, Xbox One

Veldig mange gamere blir spake i stemmen og mo i knærene bare man nevner det tredje spillet i The Witcher-serien, og den 19. mai, etter flere utsettelser, er endelig ventetiden over. Håper vi i hvert fall. Etter den nest siste utsettelsen sa utviklerne at dét var den siste gangen, så denne gangen må det jo være den siste! Som tidligere er det de høyoppløste lærstøvlene til Geralt of Rivia du skal få gleden av å plassere føttene dine i. Geralt har viet livet sitt til å jakte på hekser, men i de tidligere spillene lot han seg på mange måter seg hersje med av mektige personligheter i samtiden. Denne gangen skal han heller ut på en mer personlig reise, samtidig som han får jobben med å stanse en nådeløs armé kjent under navnet The Wild Hunt...

Bring on 2015!

2. juni: Batman: Arkham Knight
Rocksteady Studios - PC, Playstation 4, Xbox One

At det skulle være nødvendig å slippe det gode, men ikke på langt nær like gode, Batman: Arkham Origins når man allerede hadde en skikkelig avslutning på trilogien underveis, er ikke så lett å skjønne. Vi tipper dog at dette var et valg styremedlemmene hos Warner Brothers tok, og ikke et serieskaperne hos Rockstady Studios hadde noe med. De har derimot jobbet jevnt og trutt med Batmans debut til den nye konsollgenerasjonen, og vi håper inderlig det er slutt på utsettelsene nå. Den 2. juni er for øeblikket den offisielle datoen, og på menyen står en enda større og mer levende utgave av Gotham City, med masse nye skurker, en dyp historie og sist men definitivt ikke minst, muligheten til å ta en tur med Batmobilen!

Bring on 2015!

Denne artikkelen ble først publisert i Gamereactors november-magasin, Gamereactor #118. Du kan tegne abonnement på Gamereactor-magasinet her.



Loading next content