Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer - Del #1: Bethesda

Spillbransjens største show nærmer seg med stormskritt, og her i Gamereactor har vi forlengst begynt å diskutere hva vi kan forvente på E3-messen i år...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om bare én måned er det nok en gang klart for arrangementet som mange spillere anser som årets høydepunkt. Vi snakker selvsagt om E3-messen i Los Angeles. Selv om messen har mistet noe av statusen de siste årene, er den fortsatt en viktig del av bransjen, og mange spennende annonseringer vil definitivt finne sted fra 15. til 18. juni. De aller største annonseringene skjer allerede før messedørene blir åpnet, da Sony, Microsoft , Nintendo (med en Direct-sending ) og flere andre aktører enn noen gang tidligere skal gjennomføre sine respektive pressekonferanser.

Gjennom årene har vi sett annonseringen av spill som Halo 4, The Legend of Zelda, Bloodborne, Watch Dogs og mange flere på E3, så det slett ikke rart at mange gleder seg til messen. Vi har alle ulike forventninger og ønsker til messen, og nå ønsker vi i Gamereactor å dele våre spådommer og drømmer knyttet til E3 2015. Og vi starter med...

Bethesda
Dette er aller første gang Bethesda har sin egen konferanse på E3-messen, så de har tydeligvis stor tro på nyhetene sine. De har nemlig valgt å åpne showet med årets aller første konferanse, ved å starte natt til mandag 15. juni klokken 04:00 norsk tid. Spillere verden over håper at hovedårsaken bak en egen konferanse er den lenge ryktede annonseringen av Fallout 4.

Våre E3-spådommer - Del #1: Bethesda
Dette er en annonse:

Twitter-kommentarer fra stemmeskuespillere, stillingsannonser og mye mer tyder på at Fallout 4 har vært under utvikling lenge, og vi våger å spå at spillet annonseres under konferansen. Vi tror også at slippdatoen vil ligge nærmere enn man kanskje skulle tro, med lansering mor slutten av året. Todd Howard og gjengen bruker vanligvis ikke å annonsere spill flere år i forveien. Blant annet ble The Elder Scrolls V: Skyrim annonsert i desember 2010 og lansert i november året etter. Uheldigvis sier ryktene at vi ikke vil få se gameplay fra spillet, men så lenge vi får litt informasjon skal vi si oss fornøyde.

I tillegg til denne gigantannonseringen tror vi sjansen er meget stor for nye gameplay-klipp fra det kommende Doom-spillet. Noen få utvalgte fikk se det under fjorårets Quakecon-messe, og Bethesda kommer nok ikke til å la oss andre vente så alt for mye lengre nå. Sjansen er dog liten for at vi får en lanseringsdato, da spillet neppe skal slippes før i 2016. Bethesda kommer nok kun til å lansere ett storspill denne høsten, og det er Fallout 4.

Dette betyr også at Arkane Studios høyst sannsynlig, som ryktene også påstår, kun vil bekrefte at Dishonored II er under utvikling, men forhåpentligvis får vi noen detaljer om denne etterlengtede oppfølgeren også. Luker de ut noen av de få svakhetene originalen hadde, kan dere i alle fall være sikre på at mange av oss i Gamereactor vil være lys våkne resten av den natten. De vil også kunne få oss til å i våkne litt om de annonserer remaster-utgaven av originalspillet, som brasilianske Classificação Indicativa har hevdet at er på vei.

Våre E3-spådommer - Del #1: Bethesda
Dette er en annonse:

Til slutt har vi BattleCry, som var et av to spill Bethesda faktisk lot folk spille på messegulvet i fjor, og sjansen er derfor stor for at vi får en oppdatering fra dette prosjektet også. Kanskje kan dette være et spill de tar en klassisk "Og dere kan laste det ned nå!" med?

Mellom disse potensielle annonseringene kommer de trolig til å erkjenne suksessen til The Evil Within og Wolfenstein: The New Order. Etter dette selvskrytet tror vi også de deler mer informasjon rundt fremtiden til disse spillene. Begge har allerede fått utvidelser, men vi tror likevel sjansene er tilstede for enda mer påfyll. Bethesda liker vanligvis å vente flere år før de lanserer oppfølgere, så akkurat slike annonseringer holder vi ikke pusten for.

Sammen med disse suksesstallene kommer de helt klart til å snakke om The Elder Scrolls: Online også. Spillet slippes til konsoll uken før, og Bethesda ønsker nok å gjøre alle klar over dette.

Dette er våre tanker rundt Bethesdas E3-konferanse, og vi vil gjerne høre dine også. Deler du våre tanker, eller tror du noe annet? Har kanskje Bethesda gjenopprettet utviklingen av Prey 2, eller startet utviklingen av en oppfølger til Rage?

Hold også utkikk etter flere E3-spådommer den kommende tiden. Det er mange flere enn bare Bethesda som skal i søkelyset...

Våre E3-spådommer - Del #1: BethesdaVåre E3-spådommer - Del #1: Bethesda


Loading next content