Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Gravkamre, eksplosjoner og en leiemorder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange klødde seg nok i hodet da Square Enix avslørte tidspunktet E3-konferansen deres skulle starte. De hadde nemlig tenkt å starte klokken 18.00 den 16. juni, et tidspunkt Nintendo ofte har brukt for sine konferanser og Direct-sendinger. Det viste seg raskt at Nintendo ikke brydde seg om at Square Enix hadde stjålet starttiden deres. Ikke lang tid etter Square Enix' annonsering avslørte Nintendo at de også ville holde sin Direct-sending samtidig. Kom virkelig de to gigantene til å splitte publikumet den dagen? Heldigvis ikke. Square Enix bestemte seg raskt for å utsette starten sin med en time, og vil nå starte klokken 19.00. Noen tror kanskje de ikke tør ta opp kampen mot Nintendo, men vi tror heller de ønsker å få vår fulle oppmerksomhet når de annonserer noen av de største titlene de har hatt på flere år. Dette er hva vi forventer å se fra dem.

Square Enix vil starte med gameplay-klipp fra Rise of the Tomb Raider. Microsoft kommer også til å vise spillet, men de vil vise heftige spenningssekvenser. Her kommer de derfor i stedet til å starte rolig med utforskning av gravkamre. Hvor komplekse kommer gåtene og plattformingen til å bli denne gangen? Svaret på dette, samt den eksakte lanseringsdatoen, får vi altså helt i starten av konferansen.

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Etter en del informasjon om forbedringer og nyvinniger til Rise of the Tomb Raider kommer Final Fantasy-delen av konferansen. I all hovedsak kommer fokuset til å være Final Fantasy XIV: Heavensward. Utvidelsen skal etter planen lanseres 23. juni, nøyaktig en uke etter konferansen. Da er det en selvfølge at de kommer til å vise mye fra spillet for å virkelig fyre opp interesserte spillere. Andreas ble imponert da han fikk teste spillet tidligere denne uken, men nå vil Ola Nordmann også få se hva den enorme utvidelsen vil by på.

Dette er en annonse:

Håper du å høre utrolige nyheter om Final Fantasy XV vil du nok bli skuffet. Spillet kommer ikke til å lanseres i år, og Square Enix kommer derfor til å legge mesteparten av fokuset på spillene som kommer til høsten. Vi forventer dog at den oppdaterte versjonen av demoen kommer til å lanseres under konferansen, og den vil selvsagt gi oss en pekepinn på hva de har endret på den siste tiden.

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Siden vi første skriver om rollespill kan vi vel alltids fortsette med Bravely Second: End Layer. Mange betrakter Bravely Default som Final Fantasys arvtager, og spillet var en stor suksess for Square Enix både i Japan og resten av verden. Vi er derfor ikke i tvil om at oppfølgeren vil få en ny trailer under konferansen.

Den kommer ikke rett etter denne annonseringen, men du vil også få se den første engelske traileren til Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness. Vi tror ikke spillet kommer i høst siden Square Enix allerede har fylt høsten med spennende titler, men tror heller traileren avslører en lansering til våren 2016.

Dette er en annonse:
Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Square Enix kommer ikke til skifte tema helt, for etter annonseringene av rollespillene kommer de til å fortsette med Deus Ex: Mankind Divided. Som tilfellet også var med forgjengeren ble Mankind Divided annonsert med en CG-trailer så nå er det tid for en lengre gameplaysekvens. Her kommer de til å starte med å snike seg rundt uten å drepe fiendene samtidig som de viser ulike veier de kunne tatt. Deretter kommer de til å gå fullstendig Rambo. Heftige nærkamper og skytesekvenser kommer til å avslutte sekvensen sammen med avsløringen av lanseringsmåneden som blir oktober.

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Nå nærmer det seg slutten så Square kommer til å roe ned ved å avsløre slippdatoen til Dragon Quest Heroes. Liker du Hyrule Warriors og Dynasty Warriors-serien vil du definitivt bli glad når de avslører at Dragon Quest Heroes kommer i august.

Deretter er det tid for eksplosjoner, og da snakker vi selvsagt om Just Cause 3. Foreløpig har vi kun sett en meget filmatisk gameplaytrailer, men nå vil de vise oss mer av de nye funksjonene til kroken og den nye flyvedrakten. Forvent enorme eksplosjoner, vakter som festes til en dieseltruck som igjen er festet til et fly. Snakker vi gå sakte mot kameraet samtidig som C4-en som er festet til flyet detoneres? Jepp! Den etterfølgende eksplosjonen kommer deretter til å avsløre at spillet ikke kommer før våren 2016. Avalanche kommer nemlig ikke til å la Avalanche-studioene til å lansere to spill i september, og de siste månedene er satt av til Deus Ex og Rise of the Tomb Raider.

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

Square Enix kommer til å avslutte med en skikkelig finte. Skjermene kommer til å gå i svart. Deretter vil vi se de kjente hårpiggene til Sora fra Kingdom Hearts-serien. Gameplay-klippet kommer til å vise han kjempe mot noen av seriens vanlige fiender. Salen og spillere verden over jubler over endelig å få se spillet. Sora beseirer de små skyggeskapningene, og står der pesende. Så går salen berserk når de hører den kjente lyden fra Darth Vaders pusting og en rød lyssabel komme til syne. Tetsuya Nomura, skaperen av Kingdom Hearts-serien, kommer så opp på scenen og ber oss vennligst glede oss til spillet lanseres i 2016. Nå tror alle at konferansen er over, men der tar de feil.

Våre E3-spådommer - Del #4: Square Enix

For opp på scenen kommer en representant fra IO Interactive. "But we have one last game to show you before you go" sier han med danskengelsken sin. Lysene slukkes og vi hører lyden av en mann i telefonen. Det er for det mest løsprat som pågår mens kameraet sakte forlater leiligheten og skifter fokuset over til taket ved siden av. Her får vi se en velkjent strekkodet nakke komme til syne. Kameraet snur og møter de intense øynene til Agent 47. Noen lynraske klipp viser ulike måter mannen i telefonen kan drepes på, og leiemorderen tar deretter på seg de svarte skinnhanskene sine, tar et skritt frem og kameraet går i svart. Hitman-logoen kommer opp på skjermen. Ingen tittel eller nummer bak navnet, kun Hitman-navnet. Konferansen er over.



Loading next content