Norsk
Gamereactor
artikler

Slik var EAs E3-konferanse

Vi ble ikke blåst av banen av absolutt alt EA gjorde på scenen i år, men ingen kan motsi at de har mange spennende spill på programmet den kommende tiden...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA åpnet showet sitt i år med en rask, men fin titt på det neste Mass Effect-spillet. Denne gangen går reisen til Andromedagalaksen, som er den nærmeste naboen til Melkeveien. Av denne grunnen har spillet fått navnet Mass Effect: Andromeda.

HQ

Da N7-agenten som ikke er Commander Shepard hadde forlatt skjermen gikk ferden videre til en annen galakse langt, langt unna. Yup, konferansen fikk sin første glimt av Star Wars, men det var ikke snakk om Battlefront. Ikke ennå. I stedet ble en ny utvidelse til MMO-spillet Star Wars: The Old Republic vist frem, en utvidelse med navnet Knights of the Fallen.

HQ
Dette er en annonse:

Deretter smalt EA til med den første skikkelige traileren for det nye Need for Speed, som ankommer butikkhyllene den 5.november.

HQ

Siden ble vi også servert en fyldig gameplay-trailer fra Star Wars Battlefront, men før den tid brukte EA en solid slump med tid på både Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 og de ulike sportsspillene deres. Blant annet inviterte de superstjernen Pelé til scenen for å snakke om fotball (i forbindelse med FIFA 16), i en sekvens som best beskrives som dørgende kjedelig selv for folk som elsker både han og sporten.

HQ
Dette er en annonse:

Før det var tid for gameplay fra Mirror's Edge Catalyst fikk EA tid til å annonsere plattformspillet Unravel, før konferansen altså ble avsluttet av Star Wars Battlefront. Vi fikk også vite at Mirror's Edge Catalyst skal slippes den 25. februar til neste år, mens Battlefront fremdeles er satt til den 17. november.

HQ
HQ
HQ
Slik var EAs E3-konferanseSlik var EAs E3-konferanseSlik var EAs E3-konferanse


Loading next content