Norsk
Blog

Jeg gleder meg til 17. mai!

Du som klikket deg inn på denne bloggen må tenke to ting. Hvorfor gleder 69 big boss 69 seg til 17.mai og/eller hva har han røyka nå. Slapp av folkens, gleder meg ikke til å feire landets nasjonal dag med is, skrikende unger og alt rundt dagen. Jeg har også bare røyka en lett bever ifra marka. Grunnen til at jeg gleder meg er nemmelig L.A Noire!

Fytti grisen har du sett trailerne? Liksom daaaammmmm! Etter å ha spilt Red Dead Redemption så gleder jeg meg så sykt mye! Etter det jeg har sett, så ser spillet veldig mye likt ut. Bare uten hester, cowboys og mexicanere. Som er helt greit for meg.

For de som ikke vet så handler L.A Noire om LA (trodde det var New York før, takker littsnill :D) rundt 50-60 tallet. Du er en andre verdenskrig veteran som starter smått i politi styrker og må jobbe deg oppover i stillinger. Gjennom historien vil du måtte løse flere saker, spennende oppdrag og finne spor til å ta mafiaen. Oh my fu*king god.


Veldig veldig kort blogg, jeg vet. Haters gonna hate. Ville bare dele min hype om L.A Noire. er det noen av dere som gleder dere?

HQ