Norsk
Blog
Svineinfluensa tull + relger for å leve.

Svineinfluensa tull + relger for å leve.

Vil du ta den? Når vi først fikk høre om selve influensaen, var det ingen som brydde seg. Folk tenkte at dette ikke kom til Norge og var bare som en vanlig influensa. Så gikk det noen månender, så døde noen. Hvor mange som har døde vet ikke jeg, men en ting jeg stadig hører om er vaksinen. Jeg ble jo positiv når jeg fikk høre om den, men visste ikke om jeg skulle ta den eller ei. Mamma og Pappa var heller ikke sikkre.

Når vi så på nyhetene virket de som om Norge var "reddet", men så dukker det opp masse plakater om alle bivirkningene du kan få! Folk blir jo usikkre. De tenker at hvis ikke de tar vaksinen så kanskje blir de veldig syke eller i verste fall, at vi kan dø! Så er det dette med alle lappene som blir hengt opp. Hele landet blir jo også usikker på om vaksinen er noe bra. Kanskje vi kan dø av den også. Det blir liksom to sider som sloss mot hverandre. Helse folka vil jo at alle skal ta vaksinen, men nei da. Folk er så usikkre på hva de skal gjøre! Hvorfor vil de høre på en plakat som er hengt opp av en person som de ikke vet hvem er. For alt de de vet kan det være et par ungdommer som gjør det bare for å kødde. Jeg kjønner også litt at de blir usikkre, men hvem burde de stole på? De proffesionele helse folka som vet hva de snakker om, eller noen plakater i Oslo?
Vi har jo også hørt om folk som har fått bivirkningen, men hva skulle du ellers tro. Når jeg fikk en vaksine på skolen fikk jeg feber etter på. Vi får jo trosalt sprøyta bakterier inn i blodet.

Hjemme hos meg er foreldrene mine ikke helt sikkre om de skal ta den eller ikke. Jeg tenker ikke mye over det egentlig, tror ikke at jeg blir dødssyk. Det kan skje jeg vet det, men jeg tror ikke det. Lever jeg farlig? Neppe, men det kan skje. Ingen av vennene mine tar det heller noe alvorlig. Bare en influensa som er ute og går, det er alt. Jeg håper at den/de personen(e) som hang opp lappen, kommer ut med hvem han/hun/de er, ellers er alt lite troverdig.

Akkurat som med fugle influensaen så ble det mye oppstyr med sånt. Jeg ble ikke syk eller tok ikke vanksinen den ganger å skal ikke gjøre det nå. Bare for at det får ordet -svin foran seg, blir folk skeptiske. Det er jo vanlig influensa som vi bare kaller influensa som også tar liv. Skal grisene få sin egen influensa nå da! Som om en jente som heter, la oss si Kari smitte hele skolen så blir den jo ikke kalt Kari influensa. Flere mener jo også at vi burde få influensaen, for å forbedre imunforsvaret. Så du har tre valg, ta vaksinen med mulig risiko for å få alvorlige bivirkninger, ikke ta den så du vil alltid være redd for at noen kommer nær deg. Eller så jakter du på den, slikker og lukter på folk for å bli sterkere. . , men du kan dø her og. Så, hva sier du? Jeg syntes hele greia får for mye oppmerksomhet. Vaksinen burde bli godkjente. Bli sendt ut til alle og skal ha en forklaring på symtomer og andre greier. Alle burde bli innkalt for et møte med leger for å se om du tåle den. Hvis ikke må stortinget send ut folk som har tatt vaksinen til å kjøpe mat til de som ikke kan, så må skolene hjelpes og lage en egen da for. . . Nå gikk alt over styr, men så er planen "min".

Dette har vært en kaotisk blogg (Jeg vet det) med mye rare meninger fra min side. Kanskje for deg er alt dette bare vir-var eller så ser du meningen. Uansett, følg alle disse reglene for å overleve.

69 Big boss 69's regler for overlevelse i Norge

#1: Ikke ha nærkontakt med noen.

#2: Ikke spis ting fra baken.

#3: Ikke noe pølser!

#4: Ikke noe nærkontakt med griser (pornogriser, prompegriser etc)

#5: Lov å holde reglene

#6: Du mistet 5 sekunder av livet ditt av å lese regel nummer 6. Å du får dem aldri tilbake.

#7: Les alle bloggene til 69 Big boss 69

Takk for meg =D

HQ