Norsk
Blog
God jul GR!

God jul GR!

Etter en lang natt sammen med vennene mine (overnatting) går en sliten 69 Big Boss 69 hjem. Tåka ligger som et tykt lag med glasur over himmelen. Ikke et snø fnug å se. Det ringer på og moren min åpner opp. Jeg går inn og kjenner noe nytt. Lufta er en anelse anderledes, litt søt? Det lukter og ser rent ut. Julen har kommet. Jeg ser fargen rødt overalt. Små tjukke nisser står og ser opp på meg. Jeg får en ny kraft, jeg føler glede. Julen er endelig kommet

Julen er den beste heligdagen i hele året. Det lille høydepunktet. I julen blir alle mirakuløst greie. Familien samles sammen for god mat og gir hverandre gaver og klemmer. Det er bare godhet i julen. Jeg elsker også julematen, å for en fryd! Pinnekjøtt til jul er som en cola etter en lang skole uke. Det er helig. Julepølse, mother of all pølse og selvfølgelig ribbe. Alt dette må til for en velykket jul. Julebrus er også noe som blir en forandring julebrusen fra hamar er alltid velkommen gjennom kroppen min (som om den ikke har fått nok dritt i seg)

Så julen er helt fantastisk, alltid morsomt, du går aldri lei. Jeg er dessverre blitt mer lei av julen siden jeg var mindre. Nå kommer julen som et skudd, men jeg husker når jeg var 7-9 år da var julen alltid en evighet fra meg. Jeg tenkte bare på gaver når jeg var i den alderen, men det har også forandret seg litt. Gaver er ikke så stort lenger nå som jeg har "alt". Julen er ikke om gaver som jeg alltid har trodd, men om å være med familie og venner. Det er det julen handler om.

Så god jul GR, håper alle får en fantastisk jul med mye moro og jeg tror det blir gøy med den første julen her også. God jul!

Hva er det du skal i julen? Og hva er det du ønsker deg under treet?


God Jul!

HQ