Norsk
Blog
Hjerte banker

Hjerte banker

Hei! Vi har alle opplevd at vi har kommet til en situasjon som får hjertet til å banke. Enten det er at man er nærme til et mål eller en boss. Hendelsen får andrenalinet i blodet til å pumpe, pulsen går opp og vi sitter helt på kanten av senga/stolen/sofaen. Så nå skal jeg fortelle dere om ett spill som nesten fikk meg til å eksplodere.

Jeg var 7 år. Mitt lille sinn hadde akkurat satt seg ned med Megaman X. Før hadde jeg bare opplevd, hadde ikke engang klart å komme meg til neste bane. Uansett, Megaman X var noe helt annent en den hoppende Mario. Her skulle du skyte deg gjennom banen, med litt platforming også. Jeg startet første bane, og jeg fikk se bossen. Det var en ørn, med store vinger og våpenet på armen den var mye større enn mitt. Med en gang ble jeg redd for bossen, selv uten å ha møtt den. Banen startet og jeg var igang. Etter flere forsøk klarte jeg å skyte og manuvrer meg gjennom flyplassen. Så kom det. Det var ingen flere fiender, bare noen platformer. Jeg tok sats og hoppet fra platform til platform som forsvant under bena mine. Nå sto jeg på et jagerfly, der det var fult av kanoner som bombaderte meg. Med litt flask knuste jeg dem, og kom meg inn i flyet. Så sa det bang, hele greia eksploderte og restene av flyet som jeg sto på gikk mot baken. Så kom den, og hjertet begynte å banke. Ørnen satte i et lynangrept mot meg som jeg ble truffet av, jeg så hvor stor livet hans var i forhold til mitt, motet begynte å synke. Den begynte å skyve meg ned fra flyet, faen! hvordan skal jeg ta denne kyllingen tenkte jeg. Så ble jeg drept. Pulsen gikk ned, og brystet hevet seg saktere. Så prøvde jeg igjen. og igjen, helt til jeg lærte meg strategien. Jeg husker så godt hvor hardt det banka da livet hans begynte å synke brutalt av skuddene mine, jeg kunne vinne! Jeg trodde jeg skulle ekspoldere da jeg nesten ikke hadde noe mer liv igjen, bossen kom til å vinne. Jeg som var så nær! Så kom det, ørnen stoppet opp og jeg fikk in et superkraftig skudd, den ekspoderte og skjermen ble hvit. Den var beseiret, jeg slo den! Megaman fløy bort fra stedet og det var bare 7 bosser igjen. Hjertet banket fortsatt som bare det. Idag tar jeg bossen uten en skramme, men det er den bossen som fortsatt sitter inne som det mest brutale jeg har møtt.

Så, har noe sånt skjed med dere? Har dere blitt frustrert og forbanna om noe dere har prøvd. Holdt dere nesten på å eksplodere når dere var nærme målet? Fortell!

69 Big Boss 69

HQ