Norsk
Blog

Backlog Spillutfordring del 1

Første oppdatering på utfordringen jeg ga meg selv, og begynte med, forrige uke. Det har vært en travel uke, men jeg har likevel klart å spille to spill. Et gammelt og et nytt. Det hjelper også mye at begge spillene er av ypperlig kvalitet.

GAMMELT

MegaMan Legends 2 - PS1

MegaMan var en storfavoritt på NES og SNES, spesielt MegaMan X-serien. En utrolig vanskelig, krevende og intens action platform-serie. Så hva kunne gjort serien enda bedre? Lage et action-RPG!

Dette spillet bærer preget av litt Zelda og litt dungeon crawler. Spillet ble en stor favoritt da det ble kjøpt, og jeg satte mange timer inn i spillet. Uheldigvis kjøpte jeg spillet litt sent i PS1 sin livssyklus, samt at jeg fikk PS2 i julegave bare en drøy måned etterpå, så interessen forsvant fordi jeg nå hadde fått noe bedre (som jeg forøvrig heller ikke har fullført).

Som i de fleste JRPG kan du i MegaMan Legends 2 besøke byer, landsbyer og kan navigere deg rundt på et verdenskart. Du har muligheten til å kjøpe og oppgradere utstyret ditt, eller gå gjennom grotter og kjempe mot svære, onde robotbosser. Det er også masse av humor i spillet, og det blir aldri for seriøst. Til tider kan spillet nesten føles som en animeserie, noe som ikke er negativt på noen måte.

Dette er et spill for alle som har et varmt hjerte for MegaMan og liker action JRPG. Det er virkelig synd at den planlagte 3DS oppfølgeren er blitt kansellert, men man kan jo alltids håpe...

NYTT

The Legend og Zelda: Wind Waker HD - Wii U

Denne må jeg egentlig innrømme at jeg skammer meg over. Planen var jo å spille gjennom dette spillet med en gang det ble lansert. Jeg tok meg til og med bryet til å skaffe samlerutgaven. Dessverre følte jeg meg ikke helt i humør til å spille gjennom Wind Waker akkurat der og da, så spillet ble bare liggende i hyllen min frem til nå.

Hva mer trenger jeg egentlig å si om spillet? Det er føkkings Zelda! Originalspillet til GameCube er etter min mening et av spillene som har tålt tidens tann best, men det at vi skulle få en HD-versjon var jo bare en gledelig bonus. Riktig nok har de finpusset litt mer på spillet og endre noen småting, men spillet er fortsatt like fantastisk i dag som det var i 2003. En av grunnene til å eie en Wii U!


Og det var spillene for denne uken. Neste uke går jeg fra PS1 og over til PS2, GC, Xbox og DC!

Backlog Spillutfordring del 1

HQ