Norsk
Blog
Julekonkurransen

Julekonkurransen

Da er tiden inne for årets siste brukerkonkurranse! (jeg får det til å høres ut som jeg har hatt så fryktelig mange) Denne gangen blir konkurransen meget, meget lett. Og med tanke på hva premien blir så synes jeg synd på de som ikke deltar.

Dette gjør jeg bare fordi jeg kan, og det gleder meg at jeg kan glede andre spesielt nå i adventstiden. Så helt uten å drøye noe mer så forklarer jeg de enkle reglene i denne konkurransen:

Nederst er det et bilde. Det er mye greier og rot, men det er et Michelin glass med mine cola-korker oppi. Hvor mange cola korker er det i det glasset?

Nå kan dere bare bruke kommentar feltet å gjette i vei. Vi gjetter bare EN gang hver, og det er lov å gjette det samme som andre om man vil, for jeg har forberedt noe om det skulle stå mellom flere vinnere. Men vi får se hvem som kommer nærmest, eller faktisk treffer blink.

Premien denne gangen er et valgfritt spill til din valgfrie konsoll.
Premien må kunne skaffes fra min lokale spille pusher, det vil si at det ikke er noe vits å ønske seg Litle Samson til NES, eller Conkers Bad Fur day til Nintendo 64. Og så håper jeg at vi alle er ærlige og ikke ønsker oss 18 års grense spill som vi ikke har lov å spille.

For å unngå å bli beskyldt for juks og manipulering, så sender jeg det korrekte antallet korker på mail til Tor Erik himself.

Konkurransen står til Fredag 13. Desember (sjekk den datoen, woho)
Jeg annonserer vinneren klokken 18:00

Ellers vil jeg bare ønske lykke til!

HQ