Norsk
Blog
Jeg er den neste Steven Spielberg!

Jeg er den neste Steven Spielberg!

Skrevet av Espectro den 2 mai 2013 klokken 22:08

Hei igjen! :)
Gleder meg virkelig til å komme skikkelig tilbake på siden og skrive noen nye anmeldelser og spillrelaterte blogger. Men akkurat nå er eksamen/ skole, livet utenom, husarbeid, jakten på jobb og bloggen min litt viktigere. Men regner med å være godt i gang i løpet av en måneds tid. Så det var en liten statusoppdatering for de få av dere som faktisk bryr dere. :) Don't blame you!

Forresten ny blogg ute på siden min på blogg.no, sjekk den gjerne ut: http://davidandersenfilm.blogg.no/

Her er en liten smakebit:

"Jeg er den neste Steven Spielberg!

Eller kanskje ikke... Det er i alle fall lov å ha ambisjoner, det skal ingen ta fra meg. Jeg skal ikke prate masse om hvordan jeg skal ta over film-Norge og hvordan jeg i fremtiden blir den beste norske regissøren som noen gang har levd, for det vet vi jo at kommer til å skje en gang. Nei, denne bloggen skal kort fortalt handle litt om min filmstudent-hverdagen og hvordan film generelt påvirker oss og hva film egentlig betyr for oss mennesker! Så spenn dere fast, så tar vi en 20 siders reise gjennom filmens historie... Kødda!

Vi mennesker søker stadig etter nye opplevelser og situasjoner. Vi er eventyrlystne og er alltid ute etter spenning. Det kan være spenning ved å ta risikoer som å hoppe i fallskjerm, padle i sterk strøm eller det kan være noe så uskyldig som å se en film. Faktum er at alle mennesker har et forhold til spenning og til film. Vi ser film for å oppleve situasjoner og nye opplevelser gjennom noen andre. Ofte er disse situasjonene og opplevelsene noe vi skulle ønske var en del av vårt eget liv. Vi er misunnelige på noe eller nysgjerrige. På grunn av fenomenet "film", har vi fått muligheten til å forsvinne inn i en annen verden i gjennomsnitlig 90 minutter per film. Det er 90 minutter hvor vi kan slippet stresset fra hverdagen og tré inn i vår egen lille boble. Vi betrakter og opplever som et publikum. Vi betrakter en fascinerende verden helt uten risiko. Det å ta del i noe uten å kunne bli skadet eller satt i fare er en stor trygghet og ikke minst en av de største fordelene med å sette foran TVen."

Interessert i å lese mer? Sjekk resten da vel!

HQ