Norsk
Blog
Dette var uken som var

Dette var uken som var

Skrevet av Glorfindel den 16 april 2014 klokken 14:47

Forrige uke startet vår godeste JoEy_Odd opp en bloggserie med den intensjon å oppsummere litt av det som har skjedd på forumet den siste uken. Hovedpersonen befinner seg nå i Det Britiske imperiet og har liten mulighet for å skrive ukens blogg. Men siden jeg tross alt er "GR's Helgen", "Brukernes Moderator" og tjohei kjøttdeig, skal jeg sørge for at forrige ukes høydepunkter blir nedtegnet på tastatur. Snurr blogg.

(Denne bloggen gjelder fra perioden 7 - 13 april).

Påsken står nå for døren og medlemmene på GR har vært opptatt med litt av hvert den siste uken. Undertegnede fikk endelig igjen PC'en sin, etter å ha vært farlig nær å havne i tvangstrøye. SirThomas har begravd seg i Game of Thrones, som ElGamer har fryktelig lyst til å spoile. Victorfinne har gått igjennom noen av de beste spillene noensinne, A to the H har blitt Liverpoolsupporter, mens Jeppzki skapte en usedvanlig omfattende diskusjon om det inviklede temaet: "bæsj". Faktisk så mye at Mexis måtte følge opp med en refleksjon om hva han tenker når han selv sitter på toalettet.

Akres har så smått returnert med noen oppdateringer fra sitt liv, Jurginator drømmer om Zelda, mens simidude synes politiet i Buskerud er på helt bærtur. remote vil at hele forumet skal vite hvem Dag Solstad er og forumets største veteran: Predator, har lagt igjen en saftig blogg om seg selv. Det fryktinngytende Kakemonsteret har også begynt å vise seg igjen og TheHacker synes Joel fra The Last of Us er meget kjekk. Det er forsåvidt vanskelig å si seg uenig i det.

Joelpeanuts lager labyrint

Her på Gamereactor har vi ikke klisjéfylt påskekrim eller påskenøtter med Roald Øyen, men til gjengjeld en ganske vidtfavnende påskelabyrint, arrangert av Joelspeanuts. Oppgaven går ut på å gjette seg frem til et spillrelatert sted, etter ulike hint som vil komme hver dag frem til påske. I tillegg til at hjernen får kjørt seg, er det også premier å hente her, så det er ingen grunn til å ikke ta en tur innom og teste detektiven i deg.

Nye tråder

Det nye diktaturet på GR: O2K, har satt i gang ukentlige helgeutfordringer og i forrige uke var det nye tråder som sto på menyen. Selv om vi ikke fikk noen hettegenser og joggebukse tråd, så fikk vi i en Klestråd, Sportstråd og en Podcast-Tråd. "Weekly-challengen" er et fint initiativ, som flere bør slenge seg på!

Liv i Nattråden

Etter en ganske laber periode, har det livnet litt til i den sagnomsuste Nattråden igjen. I likhet med hestehoven, trengte den kanskje bare litt tid på seg. Uansett så kan du her diskutere alt fra fargen på underbuksene dine, til antall brødskiver du spiste dagen før. Alle som lider av fritidsproblemer eller skakkjørt døgnrytme, er hjertelig velkommen inn for en hyggelig prat.

Folk er glad i sjokolade

Sjokolade er tydeligvis en populær matvare på forumet. På tross av at produsentene har begynt å dytte inn appelsiner, nøtter, egg, bacon og til og med sjokolade i sjokoladen, spises det sjokolade som aldri før. Også på Gamereactor.

Men ingen liker spill

Tittelen er kanskje noe overdreven, men diskusjoner om spill er ikke faretruende høy til et spillforum å være. Kanskje er vi inne i en liten tørkeperiode, med få interessante nylanseringer, eller kanskje folk er mer opptatt av faktisk å spille spillene. Det skal sies at både 3DS og Wii U-trådene fikk kjørt seg litt etter siste ukes Nintendo Direct. Vi satser uansett på at det tar seg opp litt etterhvert, med Mario Kart, Watch Dogs og nye Assassins Creed spill i nær fremtid.

Og ingen medlemsanmeldelser

Mangel på spilldiskusjoner gjenspeiler seg også i mangel på medlemsanmeldelser. Forrige uke ble det faktisk ikke skrevet en eneste en. Har du gjennomført et spill du gjerne kunne tenkt deg å skrive om, så gjør for all del det. Du trenger ikke å være stipendiat på Harvard for å poste en medlemsanmeldelse her.

Dilemmasuppe

Brukerne på forumet liker å utfordre hverandre og Gamereactors store dilemmaspalte har kviknet litt til igjen den siste uken. Kanskje bør vi også være glad for å at det meste kun er fiktiv fantasi...

Med dette er det bare å ønske alle på forumet en god påske og prøv gjerne å vær litt aktiv på forumet i påsken også, slik at innholdet til neste uke fylles opp. Er det noe som er glemt, så ta det gjerne med i kommentarfeltet.

HQ