Norsk
Blog
Topp 5 spill jeg ser fram til i 2010!

Topp 5 spill jeg ser fram til i 2010!

Skrevet av HaCkzur den 10 februar 2010 klokken 12:04

Ett nytt år for gaming, enda mer spill å glede seg til. Siden fjorårets høst var ganske tom for oss gamere så har det i det minste lagt opp for ett godt spillår i år. Dette er de spillene jeg har mest forventninger til i 2010, og jeg vil liste opp de spillene som jeg tror mest sannsynligvis vil dukke opp på hyllene i år (så da tar jeg vekk det nye Zelda-spillet med en gang siden ingen vet noe om det kommer ut i år eller ikke) og som jeg har størst forventninger til.

#5: Final Fantasy 13:
Selv etter at jeg har sett utallige gameplayvideoer og trailerer av dette spillet så gleder jeg meg ennå stort til det trettende kapittelet i Final Fantasy-serien. Jeg har store forventninger til hvordan spillet spilles, historien og ikke minst musikken i spillet.

#4: Fallout: New Vegas:
At det skulle komme enda ett nytt Fallout-spill så snart etter det forrige hadde jeg aldri trodd. Men det er heldigvis sant. Fallout: New Vegas utspiller seg i ett postapokalyptisk Vegas hvor supermutanter og andre eklinger rår, og jeg kan nesten ikke vente på mer informasjon om dette spillet.

#3: Super Mario Galaxy 2:
Super Mario Galaxy er ett fenomenalt spill som får omtrent alle andre spill på Wiien til å falme om å visne vekk. Super Mario Galaxy 2 ser ut til å følge det samme sporet, med ett par nyvinninger som at en kan spille med den grønne dinosaurskapningen Yoshi. Jeg gleder meg stort til dette spiller og håper inderlig at det kommer innen dette året.

#2: Crysis 2:
Etter det jeg har sett av bilder ser dette spillet helt fantastisk ut, rent grafisk ivertfall. Crysis fra 2007 er ett av mine favorittspill til PC, ikke bare på grunn av dets grafiske overlegenhet men også på grunn av hvordan en spilte det. Å snike seg fram i en jungel og det å kunne hoppe opp på ett tak uten å møte på en usynlig vegg var som å få lenkene sine revet vekk fra ett spill med sin ellers begrensinger. Crysis's grafikk var en ting, men en annen ting var måten en spilte det på, og det var det som hooket meg skikkeligt inn. Crysis 2 ser ut til å følge samme primisser bortsett fra at det foregår i New York, og dette åpner mulighetene ytterligere for maksimum gøy. Også kommer det til konsoll, heldigvis.

#1: Halo: Reach:
Halo 3: ODST var ett solid spill. Selv om det ikke akkurat satte en ny standard på noen måte i Halo-serien så var det ett veldig greit spill å spille gjennom. Firefight er ennå veldig gøyalt å spille med venner og det er etter min mening ett bra spill.

Men, Halo: Reach bør bringe fram det beste en kan tyne ut av Bungie, og det ser så langt ut å oppfylle mine forventninger. Nye fiender, nye våpen, fantastisk musikk, oppdatert grafikkmotor og en historie som fenger er det som preger mitt syn på det siste kapittelet i Halo-sagaen, og det er det spillet jeg håper mest kommer til å oppfylle alle mine forventninger jeg har til det.

HQ