Norsk
Blog
Rammstein - Bergen 15. juni 2010

Rammstein - Bergen 15. juni 2010

Skrevet av HaCkzur den 18 juni 2010 klokken 20:58

Kan tro jeg ble skuffa når jeg ikke fikk dra til Oslo å se ett av mine favorittband da de spilte i Valhall tidligere i år, nemlig Rammstein. Heldigvis fikk jeg og min bedre halvdel skaffet oss billetter til enda en konsert på Koengen i Bergen 15. juni i år, og gjett om jeg hadde the time of my life der!

Jeg rakk desverre ikke å komme til Koengen tidsnok til å få med meg oppvarmingsbandene Alice in Chains og Hatebreed. Selv om de kanskje spilte aldri så godt, så brydde jeg meg egentlig ikke da Rammstein kom på scenen og startet det hele med sangen "Rammlied" fra det nye albumet deres "Liebe ist für alle da"! Resten av sangene som ble spilt var veldig mye fra det nye albumet, som jeg egentlig tok som en selvfølge.

De spilte heldigvis en del gamle sanger også, som "Sonne", "Du Hast" og "Benzin". Omtrent alle sangene hadde ett like spektakulært sceneshow, med dritkule pyroeffekter, fyrverkeri og i det hele tatt ett awesome opplegg! Favorittsangene mine fra det nye albumet "Ich tu dir weh" og "Haifisch" hadde masse ting som skjedde på scenen på en gang, og da Flake, fyren som spiller keyboard, bokstavlig talt rodde oppå publikum i en gummibåt var det en av mange høydepunkter denne kvelden hadde å by på.

I forhold til en innendørs konsert som var i Oslo en kald vinternatt i februar så fikk vi heller en utendørs konsert i Bergen, med skyfri himmel og det hele, og jeg tør tippe på at denne konserten var bedre enn den i Oslo. Selv om jeg må si at lyden kunne vært bedre, så hadde jeg det kjempemoro på Koengen!

HQ