Norsk
Blog
Watch Dogs trenger bedre bilfysikk!

Watch Dogs trenger bedre bilfysikk!

Det er sjelden jeg ber om hjelp. Det er sjelden jeg orker å bry andre, men dette her finner jeg meg rett og slett ikke i!

Mange har klaget over bilfysikken i Watch Dogs, og jeg er en av dem. Jeg er derimot ikke en av dem som skriver "fix the fucking game", "Ubisoft is the worst company ever" og "Wheres my money back fagets" i kommentarfelter i ulike sosiale medier.

Nei, i stedet for å hate ønsker jeg å komme med konstruktive tilbakemeldinger som kan være med å forbedre Watch Dogs. Jeg sender derfor en melding til Ubisoft Support. Der forklarer jeg hva det er jeg misliker med bilfysikken slik den er i dag, og hva jeg synes de kan gjøre for å forbedre den.

Basically er jeg misfornøyd med den sirupseige styringa, og at kameraet ikke kan snus ordentlig til siden når man sitter i cockpit view.

Så jeg forklarte dem det, og foreslo så at de kunne se til Driver San Fransisco, et spill utviklet av et Ubisoft-studio. Bilfysikken i Driver er kanskje ikke mer enn ok, men kjøreopplevelsen og måten de har utført cockpit viewen i Driver er etter min mening enestående.

Jeg fikk svar. De takket for tilbakemeldingen og skulle ta ønsket mitt om å gjøre kjøringen mer lik den i Driver til "teamet". Nei, jeg tror ikke det betyr at jeg får viljen min.

Men jeg ser for meg at Ubisoft er litt mer tilbøyelige til å høre på forslaget siden det går ut på å implementere mekanikker fra et spill som faktisk er deres, i stedet for å be dem se til hovedkonkurrenten Rockstar (som strengt tatt heller ikke har mer enn ok bilfysikk i sitt GTA V).

Jeg har bare én stemme. Én stemme gjør liten forskjell. Likevel vet selskaper som Ubisoft at bak hver tilbakemelding de får inn finnes det sannsynligvis hundre andre som mener det samme, men som ikke sier fra.

Så jeg oppfordrer alle som har spilt Watch Dogs, og erfart at styringa er seig, upresis og ekkel: Rally all your friends, og bombarder Ubisoft med tilbakemeldinger! Nei, men seriøst, er du misfornøyd, som meg, send Ubisoft Support en melding og si fra. Stryk dem med håra, og nevn Driver. Kom eventuelt med egne forslag til forbedringer, bare hold det innenfor realistiske rammer.

Hvis mange nok sier fra, vel, det er et long shot, jeg vet ikke en gang om det er teknisk mulig å bare patche inn bedre styring, så kanskje, kanskje vi får noe bedre enn det som er i dag.

Hva synes du kunne vært gjort bedre med kjøringa i Watch Dogs? Tror du Ubisoft hører på oss?

HQ