Norsk
Blog

Et år på gamereactor.

Skrevet av Joeymacflow den 14 januar 2010 klokken 20:55

Idag har jeg vært et år på gamereactor og jeg har hatt et godt år her på Gamereactor, selvom det også har vært noe negativt.

Det beste må vel være spesielt at jeg har fått en ny, god venn som jeg har liten kontakt med nå nemlig Espectro/David. Vi ble kjent pga gamereactor og har hatt mange morsomme og flotte samtaler sammen om alt på jord, en god nettvenn vil jeg absolutt si. Resten av det som er/har vært så flott med GR er at jeg føler meg ikke så svett når jeg sitter inne og spiller 2 timer om dagen, siden dette er så og si "vanlig" her på Gamereactor.

Har også utvikla norskkunnskapene mine mens jeg har skrevet anmeldelser og fått kritikk, og lært av det. Seriøst, det har hjulpet både i norsken og at jeg tenker mer på historien i spillet enn jeg gjorde før.

Anyways, så har det vært noen episoder her som også ikke har vært så heldige. Dette gjelder litt meg, men også andre brukere her som hele tiden måtte ta i mot dritt fra andre folk. Det førte selvsagt til at jeg gikk lei hele gamereactor, men egentlig driter jeg i det - men orker ikke være her når jeg bare blir irritert. Bra at dere har slutta! ;)

Uansett, takk for et fint år!

God jul forresten.
Godt nytt år forresten.

HQ