Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook

Litt om TV-serier og sånt..

Godt Nytt år !
Vinteren kjemper seg videre og selv om solen har snudd, som det heter, er det framdeles midt i den verste tiden på året i min bok. Kaldt, mørkt og ræva.

i bloggen "hjelp til selvhjelp" etterlyste jeg netflix anbefalinger. Det fikk jeg, og mange av dem var gode også. Takk for det.
Etter å ha lastet ned og sett i løpet av to kvelder sesong 6 av mine elskede bikere i Sons Of Anarchy blir alt annet ganske blekt, men noen var så elskverdig og gi meg Homeland, S.1 og S.2 til Jul.
De som har laget den serien har gjort EN ting riktig. De har castet Claire Danes. Hun bærer den serien alene. På tross av et gjennomsiktig plott og statiske medskuespillere gir hun et liv til sin karakter, som jeg ikke har sett maken til siden Mr Gandolfini i The Sopranos. Hun er dønn troverdig som MENNESKE. Ikke bare som CIA agent.

Jeg fikk også to sesonger med Game of Thrones.

Jeg har ikke giddet å kaste meg på GoT kalaset tidligere pga at det dreier seg om såkalt "fantasy". Jeg har et litt anstrengt forhold til denslags. Alle forteller meg at det er jævlig bra og at det er et voksent innhold ect, men jeg har vegret meg litt...
Nå har jeg sett de tre første episodene og jeg gleder meg fortsatt til at dette skal begynne å bli "voksent". Hallo ??

Jeg tilgir uansett aldri HBO for å ha kanselert Deadwood etter kun tre sesonger. DET var serie det !

Når det er sagt så bor det en liten gutt i meg som gleder seg veldig til å se hva Disney gjør med Star Wars framover. Gleder meg som faen til å benke meg i kinosalen å høre The Overture DUNDRE over høytaleranlegget. Det mååå bli bra.

Anyway.. nok blogging for denne gang.

Hjelp til selv-hjelp

Blogg-tid igjen.
Det er lenge siden jeg blogget.
Det er strengt tatt lenge siden jeg ytret meg på dette forumet i det hele tatt. Jeg har tatt en titt innom og konstatert at alt er ved det samme. Men jeg har, sikkert til noens glede, vært lite aktiv.

En av grunnene er at jeg har spilt og fullført GTA V.
Med fullført mener jeg gjort meg ferdig med historien.
Grand Theft Auto V var et helt greit spill.
Det var ikke så imponerende som de første anmelderne vil ha det til, men bedre en nr IV det er det.
Trevor er ikke så kul som alle skal ha det til... storyen begynner bra men sklir ut i sanden og visner ca halveis i spillet. Slutten var for meg et skuldertrekk og online delen var dødfødt.

Jeg har også sett serien The Fall på netflix. Pga Gillian Anderson. Fantastisk dame. Jeg har screen-crush på Gillian Anderson . Serien var helt OK

Det er, som mange kanskje har registrert, ikke lenger sommer. Det er helt utrolig forbanna irriterende. Jo eldre man blir jo mer bortkastet blir det å leve livet sitt i kaldt, fuktig mørke. Man må leve livet i kaldt, fuktig mørke pga av at man bor her nord. I Norge. På vestlandet. Det er fryktelig deprimerende.

Oppsumering:
Lei av Internett.
Lei av å game
Lei av at det er mørkt, kaldt og fuktig.
Lei av å ha sluttet å røyke.

Har noen der ute i den store jungelen av anonymitet noen Netflix anbefalinger ?
Jeg har sett jævlig mye og jeg er ganske kresen på mitt eget sære vis, men anbefalinger taes imot med stor takk.

Undernes tid er ikke forbi !

Som de aller fleste vet er brukernavnet mitt et sigarettmerke.
Grunnen til at jeg valgte nettopp det navnet var rett og slett det at jeg, som så mange andre, ble bedt om å velge et brukernavn når jeg opprettet profilen min her på GR og i mangel på kreativitet tok jeg navnet til det første og beste jeg kom på nemlig det som lå rett ved siden av tastaturet. En pakke taxfree Marlboro Red fra en av mine, på den tiden, mange utenlands reiser.

Jeg har nytt dette merket kontinuerlig siden jeg var (tør jeg og si det ?) 13 år. Det er lenge. Det var faktisk i 1987.

Da jeg for nøyaktig en måned siden i dag var på min lokale KIWI butikk for å kjøpe bla røyk lot jeg være. Det kom som lyn fra klar himmel. Jeg kjøpte ikke røyk.

Nå har jeg ikke røykt på en måned og har ingen ambisjoner om å starte påan igjen.... Undernes tid er altså ikke forbi.

Det var bare det jeg hadde å melde denne gangen.

Jeg sier som TK pleier:
Takk for din tid.

PS. Bildet har egentlig ingenting med saken å gjøre. .

Uforglemmelige filmøyeblikk # 3

Det er igjen duket for et uforglemmelig filmøyeblikk fra M.Red.

I mitt forrige klipp var det en del harselas rundt The Lord Of The Rings. Jeg er ingen blodfan av den triologien, men jeg hater den ikke. The Fellowship of The Ring er den klart beste av dem og det er her dagens lille perle kommer fra.

Musikken, dyrene, klippingen, helikopter shotsene og ikke minst introduksjonen av karakteren gjør dette til det første jeg tenker på i forbindelse med TLOTR. Det er nesten som tårene tar meg hver gang jeg ser dette klippet.

Dette er: The Flight fra The Fellowship.
I sannhet et UFORGLEMMELIG FILMØYEBLIKK !

http://www.youtube.com/watch?v=6e7qhhLbAok

Uforglemmelige filmøyeblikk # 2

Tid for nytt, uforglemmelig filmøyeblikk Denne gangen tar jeg for meg et klipp fra en av mine favoritt komedier: CLERKS II.

Grunnen til at jeg elsker denne senen er at "jeg er" karakteren Randal i form av det han sier og mener i denne senen, og jeg bruker sitater herfra i tide og utide.

Se og elsk: Star Wars vs. The Lord Of The Rings. Dette er et uforglemmelig filmøyeblikk

http://www.youtube.com/watch?v=AxAEo3CWeq8

BETA +