LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk

      Rock Band 3 Pianoet

      Skrevet av Shogunhr den 24 mai 2011 klokken 01:11

      Jeg har spilt Guitar hero siden det kom ut, og har siden måtte lide over i hvilken retning serien gikk til sitt uunngåelige nederlag og død.

      Heldigvis holder fortsatt Rock Band seg oppe.
      Og siden jeg etter alle disse ukene og kanskje opp til månedene med plastgitarene og trommene har jeg til sist nådd punktet der jeg tar alle sangene jeg kan få tak i på expert. Man går litt lei til slutt...

      Men, akkurat som Rock Band gjorde første gang spillet kom ut med trommer og microfoner kom da altså Rock Band 3 med et piano.

      Min første tanke var selvsagt at dette måtte være latterlig. Så som en selvølge måtte jeg ha det. Men, å skaffe seg det pianoet her i Norge er faen meg ikke lett. Det viser seg nemlig at pianoet ikke kommer ut i butikker i Norge, så da var nettet eneste løsning. Så til slutt sitter jeg der da, foran TV-skjermen med det spiltter nye 2-oktavers pianoet.

      Selve pianoet er ganske heftig. Det føles ekte på alle knappene, og det har til-og-med en MIDI utgang hvis du vil bruke det med en PC. Hvordan det funker aner jeg ikke. Og hva med gameplayet? Etter flere faila sanger og vonde fingre kan jeg si det med et ord. Vanskelig!

      Det er kanskje det vanskeligste instrumentet jeg så langt har tatt på (Spiller ordentlig gitar og trommer også). Dette er ikke noe du bare kan plukke opp å spille, og flere av mine venner som har prøvd kan si seg helt enig.

      Av alle de 83 sangene på RB3 platen er det rundt 50 av de som har piano. Noen sanger bruker det bare til noen steder i sangen, og det er en sang som bare har en chord, selv om den blir gjenntatt noen ganger er det den samme over og over (Enkel gullstjerne på pro mode :P). De lette sange er nettopp det de skal være, lette. Men når du kommer lengre ned på listene begynner hodet ditt å gå i sving og fingrene begynner å bli føleselsløse. Dette krever trening. Masse trening.

      Alt i alt er det vanskelig som svarte, men du verden så gøy når du får det skikkelig til. Synd jeg må punge ut neste 1500 kr for Pro-gitar og 1300 kr for trommer -.-

      HQ