Norsk
Blog

Blir vel litt 3DS spilling snart?

Skrevet av Solidus95 den 27 desember 2015 klokken 08:53

Er nå våken, en grytidlig morgen og klokka er rundt kvart på 9 på morgenen... Så ut av vinduet og første jeg sier er "woooow", for det er nemlig snøen som er kommet her jeg bor. Ikke særlig mye, og tror at dette vil raskt forsvinne, men jeg tør ikke si noe særlig mer utover det.

Jeg så for noen dager siden på Twitch livestream av noen japanere som spilte Monster Hunter X spillet på 3DS, og det så utrolig kult ut, det så så kult ut at jeg ble gira til å spille Monster Hunter 4 Ultimate igjen på 3DS. Sier ikke at jeg ble lei av serien eller noe slikt før, har bare så utrolig mange andre spill til andre spillkonsoller som kom i veien i tiden ;)
Digger de tidene da jeg kjempet mot de svære sterke dragene og hver gang jeg var veldig nær å ta kverken på dem så mislykket jeg hele oppdraget, noe som fort endte med noen "hyggelige" utrop inn i blant. Jeg får vel ta fram New 3DS konsollen min og få sett om det også er noen gode januar tilbud på e-shop eller ikke. Nintendo er ikke akkurat det spillfirmaet med særlig mange gode tilbud heller da, mer som apple vil jeg nok si. Ting er dyrt og de vet at folk kjøper det uansett :P

Vel, dette ble vist en kort blogg om morgendagen. Jeg må nok avsted nå for å jakte etter noen kjente drager i Monster Hunter 4 Ultimate, og kanskje vil dere finne meg spille det i flerspillerdelen, hvem vet?

HQ