Norsk

Vaskehjelp og nakne menn

Heia. Var en tur innom gymmen i dag, til tross for at jeg har tidagers treningsfri (første siden juleferien). Tok en svømmetur, dyppa meg i boblebadet og svetta litt i badstua. Dette er ikke en digital dagbok der jeg skal dele mine intime detaljer fra garderoben, men i dag skjedde det noe så sjukt at jeg bare MÅ fortelle om det. Nei, jeg mista ikke såpestykket, for de som håpa på noe sånt.

Mens jeg og en rekke andre nakne menn tørka oss, skifta, dusja osv., kom det plutselig inn en vaskedame i herregarderoben! Med bestemte skritt gikk hun rundt og moppa gølvet, uten å se ut til å bry seg med det faktum at jeg og andre menn uten klær stod der og måpa.

Etter det innledende sjokket ved negerdamens åpenbaring, tok jeg endelig et håndkle rundt livet. Ikke at det betyr så mye når hu allerede har stirra på kuken min, men likevel. Jeg skifta som vanlig og forsøkte å ignorere dama som svinsa rundt der i en fem-ti minutters tid og gikk sporenstreks til resepsjonen der en heller brutal lapp gikk ned i ris/ros-kassen.

Det jeg skreiv til de på "Sørlandets største treningssenter" var i kjappe ordelag at jeg syntes det er enormt dårlig idé å sende DAMER inn i HERREgarderoben, midt i åpningstida. Ærlig talt, jeg er liberal på nakenhet og seksualitet, men da foretrekker jeg å være naken med damer på tomannshånd, ikke i en garderobe der man helst vil skifte klær i fred.

Er dette egentlig lov i utgangspunktet? Hvordan ville damene reagert hvis en mann plutselig kom inn i garderoben mens de var nakne? Det virker nesten som om folk trur det er greit at nakne menn blir satt på utstilling, men ikke nakne damer.. Damer er jo utstilt nakne over alt, i magasiner, på TV, på Internett, så egentlig bør vel nakne menn være et større tabu?

Uansett, dette er lavmål av et tilsynelatende profesjonelt treningssenter. Ikke det at jeg har noe i mot damer generelt, men i garderoben vil jeg være i fred!

HQ