Norsk
Fungus Inc. GD&SS

Fungus Inc. GD&SS

Skrevet av Abraxus den 29 mars 2012 klokken 07:40

Da har vi kommet til punkt to på death metal-lista, og det er altså et album som forklarer hvorfor folk ser på death metal-fans som hodeløse idioter. La meg først advare på forhånd at jeg blir lett revet med av å oppleve hensynsløst dårlig musikk, og det kan dermed glippe ut informasjon som ikke burde skrives på en alminnelig blogg.

Fungus inc. Har da bestemt seg for å gi ut plate på det navnet de så heltemodig erklærte var tidenes beste ide den kvelden de røyka hasj for et par år sida. Plata har et like smakfullt navn som bandet har, "Gettin' Drunk & Spreadin' Spunk", og er en skive party-death metal med dype tekster som handler om prepubertale kollokvie/lommetennisgrupper, å ha en dyp indre trang til å få et sug, og hvor mange ganger man kan stappe ordet k*k inn i en halvtime. Og hvor mange k^ker man kan stappe inn overalt i det hele tatt.

Altså, skal jeg være objektiv og holde meg til musikken, altså takle dette som en skikkelig anmelder skal, må jeg begynne med å si at dette er den mest bassløse, slurvete, talentløse møkkaplata jeg noen gang har sittet og grått over hvor dårlig er. Den klarer å mikse tidenes verste riff med en produksjon fra helvete, og i tillegg klarer den å være så elendig uten at det er morsomt en gang! Er det noe jeg blir skikkelig ultrasinna over, er det når en plate er så dårlig at jeg ikke klarer å le over hvor dårlig den er en gang, og det mekker denne turteldøden med glans! Glans ja, da mener jeg den anatomiske delen av k?ken som sitter på tuppen, for den delen har disse gutta smurt opp i trynet på musikkverdenen ved å tro at noen har den minste lyst til å sitte og sikle over låter om kjønnsorganer og å vasse i bæsj.

"Whiskey Dick" har den latterligste introen jeg har vært vitne til i min historie som levende, tenkende vesen. Teksten er så herlig og metaforisk at jeg nesten griner her jeg sitter. "Suck on my dick, my whiskey dick". Hvor langt opp i sin egen rompe har denne vokalisten lett for å finne disse kremperlene av litteratur-eksellense? Jeg blir rørt.

Vi finner også slike lekkerbiskener som samples som handler om å få måkt opp sotpipa si med litt av vært av det som kan kravle og stå, og det er når du er vitne til dette kaldblodige hjernecelledrapet at du innser at plata varer i en halvtime. En halvtime med køk og rullestolsex. Som at ikke livet var kort nok fra før.

Så var det tid for å levere karakter til dette åpenbare nøye planlagte komplottet mot intelligente organismer, og i starten fant jeg ut at CDen skulle få to. Men herregud, hvis jeg skal sette meg ned og høre på noe som jeg kan kalle musikk, så ville jeg heller hørt på en kollaborasjon mellom marion ravn, J Biebz, lil waynes gitarspilling og en hamster som spiller obo. Altså, jeg finner mer verdi i en opphopning av løs avføring i buksene mine enn å sitte og høre på et par låter fra "Gettin' Drunk...". Se vekk i skam, dette blir ny rekord.

0.6 / 10

Lulu, jeg vet du prøvde hardt, men du må nok se deg slått. Herregud for en dag.

HQ