Norsk
Blog

Dårlig aktivitet på GR-forumet

Skrevet av Akres den 26 september 2016 klokken 00:57

Akres med sin første blogg på lenge...

Har nå vert borte en stund fra Gamereactor. Har no blitt mer aktiv igjen etter lang pause. Så syns eg aktiviteten på forumet er noe dritt akkurat no. Skal ikke si at andre ikke er aktive, men det skader ikke å kommentere hver eneste tråd som har vert medt diskutert no i det siste. Eg derimot kommenterer hver eneste tråd (nesten) og skriver hva som helst bare for å halde aktiviteten oppe og for å halde kontakt med andre medlemmer. Har vert mange gode medlemsanmeldelser i det siste har eg sett, mange gode som f.eks Predators anmeldelse av Uncharted 4: A Thiefs End. Kudos for den.

Selv om eg selv ikke liker Uncharted serien så må eg si at 4ern ser fantastisk ut både gameplay og grafikk. Naughty Dog kan lage spill, det er helt sikkert. Men eg holder meg til Ubisoft, Turn 10 og Dice. Digger AC og Forza Horizon 2. For å si det mildt. For å komme tilbake til bloggens mål og mening, så vil eg gjerne snakke om de ulike trådene som blir diskutert mest om. F.eks Chat 4.0 av Strategist er en fin tråd for å diskuterer daglige ting og hendelser, samtidig egentlig alt som er å diskutere, bare en ikke går for mye innpå andre tråders tema. En tråd eg spesielt liker er "Hva-tråder.. Som "Hva sitter du på nå?", "Hva hører du på nå?", "Hva spiller du nå?", "Hva har du kjøpt?... sist nevnte kan eg bare si at siden det var søndag for 45 minutter siden så har eg ikke kjøpt noe på butikken eller bensinstasjon.

Men seriøst. Det er ikke skadelig å bare skrive en enkel kommentar i en som helst tråd, f.eks. "Hva drikker du nå?" Og ett enkelt svar kan da være "Eg drikker vatn" eller "Tar meg en øl eller brus". Samme hva det er bare for å få opp aktiviteten i et akkurat no dødt forum. Og det mener eg, med mindre i løpet av denne bloggen det kommer noen å kommenterer i 10 tråder på bare noen få minutter. Det blir tatt for lite seriøst noen ganger. Men nå er eg Akres kommet tilbake for å få styr på trådene og oppdaterer dem hele veien med mine helt "normale" kommentarer. Liker veldig godt aktivitetspoeng som eg hele tiden før var nesten gal etter. Kamp om poeng mellom meg og moderatorer som førte til skyhøye poengsummer, gøyt var det og. Kudos også til Taktikkeren eller Sommerstad som han het, for kjempe god akitivitet på GR på den tiden eg var "AkresS94". Alle sammen som også var etter aktivitetspoeng.

Med dette avslutter eg bloggen og håper på at GR-forumet blir en aktivit del av GameReactor framover. Så skal eg gjøre en god jobb i å halde tråder oppdatert. Kanskje starte min egen tråd om et spill eller ett tema av en slags.

HQ
Ukentlig oppdatering + ting eg vil bare snakke om

Ukentlig oppdatering + ting eg vil bare snakke om

Skrevet av Akres den 13 april 2014 klokken 00:22

Eg har da tenkt å begynne med å skrive hver onsdag om forskjellige hendelser eller hvilke spill/filmer eg spiller/ser hver uke. Eventuelt hva eg gjør, om eg har det travelt (som kan føre til inaktivitet, men det håper eg ikke skjer). Mye som skjer i påsken nå, for å si det slik så skal eg jobbe veldig mye, men eg skal prøve å være så aktiv som bare mulig her på GR.

Kan da begynne med hvordan denne dagen har vert: (Bare for å dele noen opplevelser da...)

- Begynte å spille Goat Simulator i dag. Eg fant det utrolig morsomt, men samtidig veldig, veldig rart. Men av en eller annen grunn så hadde eg faktisk håpet på ett slikt spill en gang (pga at simulatorspill ikke akkurat trenger å være seriøse hele tiden). Men det å spille som en geit og bare springer rundt og hoppe, å hodeskalle mennesker pluss trampoline (fun), og ødelegge ett hus pluss andres middag/grillfest. Det er bare så ufattelig teit, men helsikes gøyt. Hvertfall viss det går ann å utvide spillopplevelsen, enn bare de vanlige stedet/plassen en begynner på. Men eg skal nå ikke ødelegger opplevelsen for andre som ikke har begynt å spille det enda, og da sier eg Have Fun!

- Og eg så en film i kveld også, den het Unstoppable. Handler om tog, tog og enda flere tog... Nei, eller hva det bare ett stort tog som kjørte av seg selv? Og ett som prøvde å stanse det før det kunne ødelegge en hel by/ eller en liten by. Kanskje dårlig formulert... Kanskje dette er bedre:, Den var ikke så, så bra, kunne vert bedre. Men Denzel Washington spilte hovedrollen, så det gjorde nok til at den ble hakket bedre. Ja, det var en action-film som eg har sett før. Men det blir ikke noe tredjegang, og det skal være sikkert. Eg har bare ikke sansen for slike filmer. Eg vil heller se Hobbiten: Smaugs Ødemark flere ganger. Nå har eg da sett den Smaugs Ødemark sånn ca. 4 - 5 ganger (eller 3 hele ganger, 1 - 2 ganger har eg bare sett de beste scenene). Så eg gleder meg til å se den i morgen, det blir bra. Og på en TV (stor TV) i stadenfor på PC'en, som egentlig gir veldig god grafikk selv om eg stream'e den fra internett.

Så jaja, dett var dett. Neste oppdatering kommer da på onsdag. Så snakkes vi da! (når det gjelder blogg, eg er her utenom det hver dag).

God helg alle sammen!

Fin klokke, ikke sant? ^^

HQ

Hvordan en sang kan forandre livsstilen din.

Skrevet av Akres den 9 april 2014 klokken 12:25

Hørt utrolig mye på ulike sanger og ulik type musikk i det siste, slik at det nesten går i surr. Men det er noen som skiller seg ut fra det andre.

Dem som lager musikk som eg virkelig får stor innverknad på:

(Venter spent, trommer slår i bakgrunnen...)

- Brian Tyler

Mannen bak mange "soundtracks" fra ulike storfilmer, som f.eks Iron Man 3, Fast And Furious: Tokyo Drift (ok, kanskje ikke denne er så bra), Thor: The Dark World, The Expendables 1 & 2, Eagle Eye, Rambo, Aliens vs Predators: Requiem og Timeline (pluss mange flere). Og "soundtracks" av spill som f.eks dette: MW3, Need for Speed: The Run, Assassin's Creed IV: Black Flag & Far Cry 3.

Det er nettopp måten han lager musikk på som fører til at eg blir så glad i musikken hans. Fra mange storfilmer og storspill (som ACIV: Black Flag, lovin' it).

- Approaching Nirvana

Viss eg ikke tar feil så er det to personer som lager musikken til AN. Hvorfor eg liker akkurat musikk fra AN, er pga eg liker instrument musikk. Noen av de eg liker best fra Approaching Nirvana er:

- Aura
- Don't Just Stand There
- Mount Olympus
- Go Back
- Tomorrow
- Witness
- Vrazil
- Tetrabyte
- Sugar High
- Aurora
- I Dream of Ibiza

(Og mange flere). Du kan se at eg har sett opp mange som favoritter, og det er pga det er utrolig fett og bra musikk! Av en eller annen grunn så har eg hørt så mye på musikk fra AN slik at eg har levd med inn i det, og at det går i surr i hodet det også. Husker mesteparten av musikkene i hodet! Yeay!

- 009 Sound System

Dette er også en av mine favoritter når det gjelder instrumentmusikk (pluss noen sanger). Fett og fantastisk god musikk. Finner det fort på YouTube, viss en ser på visse fotball, sport, tegning, eller hva det skulle være.

Vest-landets fine værforhold + Inaktivitet fra Herr. Akres

Skrevet av Akres den 5 april 2014 klokken 18:08

HEY YOU!

Det kan hende eg har snakket om dette før, men av og til får det være grenser på hvor mye det skal regne og hvor mye det skal være sol (Neida, sol er fett det!). Spesielt hvor fort forholdene her skifter seg. Nå har det vert fint vær med gode varmegrader og SOoOLll i ca. 4 dager og nå i dag bestemte det seg for å skifte, men helsike da. Når det først er fint vær så skal det være fint vær, men neida. Bare pøs på med regn, gjer oss ingenting... (JODA!).

Eg ville også (med denne bloggen) snakke om hvorfor eg da har vert inaktiv en god stund i det siste. Inaktiv fra blogging, anmeldelser og kommentarer. For meg er det en stor skuffelse. Men dette skyldes da lesing på matte og pga jobb. Jobben er da på REMA 1000, og det er fett! Utrolig fin og bra arbeidsplass + fantastisk arbeidsmiljø. Og eg har filmet en god del med kameraet mitt (GoPro Hero 3+ Silver Edition) fra crosshjelmen min og fra sykkelstyret, og eg må si det er ganske, ganske god grafikk. Visste ikke at noe så lite kunne filme så bra og i den oppløsningen! Fantastisk.

God dag var det i går, (bare for å si det...). The Elder Scrolls Online lansering. Yeay! Eg har ventet lenge på akkurat dette, men uheldigvis fikk eg ikke kjøpt det i går eller i dag. Men det blir nok gjort i begynnelsen av neste veke. Og da blir det litt gaming, men ikke for mye pga jobb og andre viktige ting. Eg vet ikke helt om hvor lang tid det egentlig tar å gjennomføre spillet, men eg håper det tar en stund (slik at eg kan oppleve mer og ha det gøy!). Men det blir da på PC, som eg egentlig skulle ønske det var på PS4. Eg skal nok vente til det kommer ut i Juni...?, men da må eg også ha PS4 konsollen (a.k.a hva nå den kan kalles), kanskje Play "The Playstation" NOW 4! Hehe, eh.... nei. Vel.. Yolo!

Ellers så føles det bra å få begynt å skrive blogger igjen, men i et slikt tempo som dette så kan det hende en ny blogg i morgen (om ett eller annet..., Gi meg forslag!). Har dere lagt merke til den kule bloggbanneren min? Kul eller hva. Ja eller nei? Hva!? haha, bare tullet. Det er bare godt å være tilbake med skrivingen!

Ha en fin helg alle sammen!

Tragisk liten aktivitet fra Akres...

Tragisk liten aktivitet fra Akres...

Skrevet av Akres den 30 november 2013 klokken 00:16

Dere har vel lagt merke til at eg ikke har vert her på en god stund. Men stikker bare innom for å se hva som er nytt i ny og ne.

Eg har vert borte pga eksamen i det siste. Ja, eg har hatt privatist eksamen i norsk og matte. Gikk forhåndsvis greit på matte, men bedre i norsk. Ikke store eksamen da, når det bare var 4 som hadde norsk og 5 av 13 som hadde matte. Tragisk for dem som ikke sa i fra.... Tirsdag og onsdag var det eg hadde eksamen, tirsdag var også den dagen eg kjøpte Battlefield 4. Gjennomførte det i går, og er enkelt en 9/10! Dramatisk spillhistorie da.

For de som ikke vet så skal eg nå holde meg til et skjema om at eg skal være på GR hver dag og skrive. Lite å gjøre på PC utenom GR, utenom Rise of Nations som eg spiller på PC for tiden. Hyggelig med gamle strategi-spill. For å gå videre med ulike ting eg har planlagt, som f.eks blogg, anmeldelser osv, så vil eg gjerne så tilbakemeldinger fra dere om hva slags spill eg skal anmelde. Har fått en bedre forståing over anmeldelser nå, så eg vil gjerne skrive mer. Hadde tenkt meg på GTA V eller Assassin`s Creed IV: Black Flag.

I tillegg til spill og film osv, så jobber eg for tiden. REMA 1000...

Flott arbeidsplass og tjener mye (hvertfall nok). Ettersom eg ikke har jobbet så mye de siste ukene så har eg fortsatt mange dager eg skal jobbe fremover. I tillegg til REMA 1000 og deres hyggelige arbeidstimer om dagen så ser eg også betydelig flere timer på film enn før. Bestilte meg i dag:

- Django Unchained
- Olympus Has Fallen
- Planet Dinosaur (BBC Dokumentar)
- Hangover Trilogy

Alle på Blu-ray, mye tilbud siden det er Black Friday i dag. I`m loving it.

Jaja, dette var en liten blogg for å informere dere at eg skal bli mer aktiv på GR etter en periode med eksamen og jobb.


Yeah right...