Norsk
Blog

Dårlig aktivitet på GR-forumet

Skrevet av Akres den 26 september 2016 klokken 00:57

Akres med sin første blogg på lenge...

Har nå vert borte en stund fra Gamereactor. Har no blitt mer aktiv igjen etter lang pause. Så syns eg aktiviteten på forumet er noe dritt akkurat no. Skal ikke si at andre ikke er aktive, men det skader ikke å kommentere hver eneste tråd som har vert medt diskutert no i det siste. Eg derimot kommenterer hver eneste tråd (nesten) og skriver hva som helst bare for å halde aktiviteten oppe og for å halde kontakt med andre medlemmer. Har vert mange gode medlemsanmeldelser i det siste har eg sett, mange gode som f.eks Predators anmeldelse av Uncharted 4: A Thiefs End. Kudos for den.

Selv om eg selv ikke liker Uncharted serien så må eg si at 4ern ser fantastisk ut både gameplay og grafikk. Naughty Dog kan lage spill, det er helt sikkert. Men eg holder meg til Ubisoft, Turn 10 og Dice. Digger AC og Forza Horizon 2. For å si det mildt. For å komme tilbake til bloggens mål og mening, så vil eg gjerne snakke om de ulike trådene som blir diskutert mest om. F.eks Chat 4.0 av Strategist er en fin tråd for å diskuterer daglige ting og hendelser, samtidig egentlig alt som er å diskutere, bare en ikke går for mye innpå andre tråders tema. En tråd eg spesielt liker er "Hva-tråder.. Som "Hva sitter du på nå?", "Hva hører du på nå?", "Hva spiller du nå?", "Hva har du kjøpt?... sist nevnte kan eg bare si at siden det var søndag for 45 minutter siden så har eg ikke kjøpt noe på butikken eller bensinstasjon.

Men seriøst. Det er ikke skadelig å bare skrive en enkel kommentar i en som helst tråd, f.eks. "Hva drikker du nå?" Og ett enkelt svar kan da være "Eg drikker vatn" eller "Tar meg en øl eller brus". Samme hva det er bare for å få opp aktiviteten i et akkurat no dødt forum. Og det mener eg, med mindre i løpet av denne bloggen det kommer noen å kommenterer i 10 tråder på bare noen få minutter. Det blir tatt for lite seriøst noen ganger. Men nå er eg Akres kommet tilbake for å få styr på trådene og oppdaterer dem hele veien med mine helt "normale" kommentarer. Liker veldig godt aktivitetspoeng som eg hele tiden før var nesten gal etter. Kamp om poeng mellom meg og moderatorer som førte til skyhøye poengsummer, gøyt var det og. Kudos også til Taktikkeren eller Sommerstad som han het, for kjempe god akitivitet på GR på den tiden eg var "AkresS94". Alle sammen som også var etter aktivitetspoeng.

Med dette avslutter eg bloggen og håper på at GR-forumet blir en aktivit del av GameReactor framover. Så skal eg gjøre en god jobb i å halde tråder oppdatert. Kanskje starte min egen tråd om et spill eller ett tema av en slags.

HQ