Norsk
Blog
Hvorfor PC...?

Hvorfor PC...?

Skrevet av Bernt Erik den 17 januar 2008 klokken 11:00

Det er mange som har lurt på hvorfor jeg spiller så mye på PC og ikke konsollene jeg har og i den siste tiden har jeg faktisk travet til konsollene og spilt en god del, selv om jeg ikke har spilt noe mindre på PC'en av den grunn. Årsaken er at madammen studerer på kveldstid og da danser spillmusa på bordet.

Men jeg skal ærlig innrømme å si at det er enklere å spille på en konsoll, for man slipper å gjøre så mye innstillinger som på en PC. Det kan ta mange, mange minutter før man omsider får kommet i gang med et nytt spill, mens på konsollene er det nok du bare har koblet til kontrollene før du er i gang med spillingen.

Med tid og stunder håper jeg PC'en kanskje kan bli like enkel og jeg hadde faktisk håpet på en XPC fra Microsoft, det vil si en blanding mellom en Xbox og PC og slik jeg selv har oppfattet det, ser det ut til at nettopp dette kan bli løsningen. Jeg elsker PC'en for de mulighetene som finnes, men ser også potensialet til konsollene hvor det ikke er noe problem med å legge til rette for disse mulighetene. Når PC'en fungerer tipp, topp så er det ikke noe som kan slå den og med en av de kraftigste Intel-prosessorene og skjerkortet, samt kjapp RAM, så er PC'en uslåelig på grafikk på grunn av den råa maskinkraften den sørger for.

I tiden fremover kommer jeg nok til å fortsette spillingen min på PC'en min, men vil nok også komme mer og mer over til konsollene og for øyeblikket spilles det både Ace Combat 6, The Simpsons og LEGO Star Wars: Complete Saga på Xbox 360, samt Super Mario Galaxy og Carnival Games på Wii'en. Jeg koser meg i alle fall og det er det viktigste.

Hva med deg, spiller du mer på konsoll enn PC eller spiller du like mye på de spilldippeduttene du har? Hva er favoritten? Hva tror du fremtiden vil bringe av konsoller. Vil Xbox'en bli mer lik PC'en?

HQ