Norsk
Blog
Cloverfield - en film jeg ser frem til!

Cloverfield - en film jeg ser frem til!

Skrevet av Bernt Erik den 18 januar 2008 klokken 14:57

Det er mange som påstår at jeg er litt for ukritisk når det kommer til filmer og faktisk har disse rett. Men hvorfor er det galt i manges øyne! Når jeg setter meg ned for å se en film, så visker jeg ut alt som har med forventninger og blir heller positivt overrasket. Jeg tar stort sett alle filmer som underholdning. Er det dårlige, ja så har jeg i det minste fått slått ihjel noen timer, hvis filmen er bra, ja så er det snakk om kvalitetstid med god underholdning.

Som mange av mine venner vet, så elsker jeg katastrofefilmer og ser mer enn gjerne Day after Tomorrow, Armageddon, Independece Day, Titanic, Vulcano, Dantes Peak m.fl. mange, mange ganger. Jeg elsker å se hvordan filmene bygges opp til den store katastrofen og se hvordan hele filmen påvirkes av handlingen. Se hvordan de forskjellige hovedpersonene oppfører seg i filmen og hvordan de andre mindre aktørene følger med.

En film jeg nå gleder meg stort til er filmen Cloverfield som jeg synes ser veldig tøff ut og i dag fikk jeg en mail fra UIP med en ganske så heftig trailer som jeg har sett flere ganger nå. Ønsker du å sjekke ut traileren, så klikker du deg inn her:

Cloverfield

En annen film jeg som sikkert mange av dere ikke kan fordra, gleder meg til er Aliens vs Predator: Requiem. Jeg så den første filmen og likte den, spesielt med tanke på spesialeffektene. Når jeg ser slike filmer, stiller jeg meg inn i den modusen som filmen omhandler og ikke sitter med de negative sidene med filmen inprentet i hode lenge før den har begynt. Men tar den for den filmen det er.

Hva med deg? Hvilken sjanger liker du. Er du en som hele tiden prøver å finne kritiske sider med filmen, eller planter du deg inn i gruppen som meg som er litt mer åpen ovenfor det som blir vist?

HQ