Norsk
Blog

Kreativitet er en dyd!

Skrevet av Bernt Erik den 20 januar 2008 klokken 11:46

Jeg er så heldig å ha mange kreative venner, så mange at jeg har vanskeligeheter å huske alle. Gjennom denne bloggen skal jeg forsøke å skrive om de jeg i det minste husker. Først ut er en gammel venn som jeg kjent lenge, veldig lenge og vi har vært spillgale sålenge jeg husker. Vennen jeg snakker om denne gangen er Ronny Nordgård. Ikke bare er han en dedikert spiller, men han er også veldig kreativ og akkurat nå jobber han på en meget stilig nettside det står stor respekt av. Nettsiden jeg vil alle skal sjekke ut er www.pacland.org. Han har en egen nettside som er bygd opp rundt Nintendos univers. Jeg kan ikke annet enn å si meg mektig imponert over nettsiden og oppbygningen av den - fortsett og du kan være trygg på at den vil bli populær.

En annen person jeg må nevne er min mer eller mindre nabo, Tommy Borg og som jeg har skrevet om tidligere. Som dere sikkert vet, har han et handikap og er lam fra magen og nedover. Men Tommy har ikke gitt opp av den grunn, nei, han har vært med på å starte opp diverse tilbud her på Snåsa og et av de er Snåsa Treningssenter som har kommet som et friskt tiltak. Det andre jeg vil skryte av er nettsiden hans - www.tommyborg.com. Her har Tommy skrevet alt somom hvordan han har det og jeg er nok en gang mektig imponert. Jeg er stolt over å ha han som en venn og han er et godt eksempel på at man ikke skal gi opp selv om livet kan se veldig svart ut.

Så har jeg kommet til en person som er unik på mange måter, spesielt med sine mange artige og meget humoristiske fortellinger - hvem snakket jeg om da? Selvsagt er det vår egen 42 på formumet som i hele fjor underholdt oss med The Legend of Zelma og jeg har aldri skrattet så mye over noe så godt skrevet som det 42 har gjort. Jeg er superimponert og føler at vi kanskje har en stor forfatter/forteller her - fortsett med dette 42 og du kan nok bli en person som kommer til å underholde mange i fremtiden. Skal heller ikke glemme arneisback som begynner å gå i 42's sine fotspor.

Som dere sikkert vet, er jeg med i en klan, faktisk en av de beste klanene i Norden, ja faktisk kanskje en av de beste klanene i Nord-Europa. Klanen jeg snakker om er Trønderbataljonen hvor Roy Jacobsen er leder. Han har også er handikap og noe som han har taklet på en meget flott måte. Han er bløder og har mang en dag/natt veldig vondt og er totalt avhengig av medisinen sin. Helt siden jeg ble kjent med han for mange, mange år siden, har han vært dedikert til datalivet og er nok uten tvil Trøndelags PC-doktor. I tillegg er en familiefar med kone og to barn og en person som hjelper alle uansett hva det skulle være for noe. Her kan dere lese litt mer om Roy Jacobsen inne på "vår" egen klannettside www.tronderbataljonen.com.

Vil også skryte av vår snille nabo - Kjell Gunnar Selliås som også på mange måter en en unik person. Jeg vet ikke om en ting jeg har spurt han om hvor ikke han har hjulpet til. Han er en "altmuligmann" som fikser alt om det er bil, hus eller annet som trenger å fikses. Derfor er jeg glad for å kunne være en venn av han og er veldig takknemlig for den jobben han har gjort for meg og familien min. Selvsagt skal jeg heller ikke glemme svigerfar som på lik linje som naboen vår har hjulpet oss med masse ting og tang. En stor takk til han også som med sine kreative evner fikser stort sett det meste.

Med dette er jeg takknemlig av å ha så mange kreavtive venner i rundt meg og som ikke bare er med å gjør livet godt å leve, men som også gjør livet til andre bedre. Derfor synes jeg at alle sammen fortjener en oppmerksomhet og dette er det minste jeg kan gjøre.

Nå er har madammen kommet inn i sin 29. uke i svangerskapet og rundt 16.-20. april kommer vårt fjerde barn til verden. Jeg gleder meg stort og ser frem til å få et nytt familiemedlem. Om det blir en jente eller en gutt vil tiden vise og det er lov til å begynne å tippe nå, så får vi se om noen av dere får rett ;-)

Har dere lesere noen som dere ser opp til og som ikke bare er kreative, men som også er flinke til å hjelpe deg eller andre og som fortjener å å oppmerksomhet?

HQ