Norsk
Blog

Er du en kokk eller...?

Skrevet av Bernt Erik den 20 januar 2008 klokken 12:40

Jeg har lenge vært interessert i å lage mat, men når det kommer til mine kreative egenskaper på kjøkkenet, har jeg overladt plassen til samboeren min. Selvsagt har det vært noen få anledninger der madammen ikke har vært hjemme og da har jeg måttet trø tell. Jeg klarer stort sett å lage all slags mat, men er det retter som krever litt mer enn andre, er det godt å kunne ringe noen som kan det eller lese oppskrifter slik at retten kan lages.

Jeg skal ærlig innrømme at er det inne mellom kan være veldig fristende å kaste en Grandiosa i stekovnen eller steke opp noen karbonader samt poteter, eller for den saks skyld lage pannekaker. Med tre barn får man liksom ikke tid til å lage så mange retter og når man elv har vært på jobb, blir det ikke en syvretters middag for å si det slik. Ellers prøver vi så godt som mulig å lage en variert kost for det er jo også viktig.

Hva med dere? Lager dere selv maten eller får dere den servert hjemme? Liker du selv å lage mat og prøver du deg på noen kulinariske retter om anledningen byr seg?

HQ