Norsk
Blog
Jeg har blitt onkel...!

Jeg har blitt onkel...!

Skrevet av Bernt Erik den 26 januar 2008 klokken 11:38

I familien min er det mange barn og det liker jeg. Ikke bare vil familien bli stor, men forhåpentligvis vil barna etter hvert bli såpass store at de vil leke med hverandre. Først har familien min tre barn og et til er på tur, så har min søster tre barn og min bror har nå fire barn hvor tre av de bor i Kristiansand.

Tirsdag 22. januar ble jeg på nytt onkel til en skjønn jente . Det er min bror og hans samboer som har fått barn og det var en stor nyhet som ble overbringt den dagen. Ikke bare har vi ventet på at barnet skulle komme, men vi har også gledet oss stort. Det er moro å være onkel, spesielt når barna blir større, for da kan man skjemme de bort litt...

Nedenfor ser dere et bilde over den skjønne lille prinsessen som kom til verden 22. januar. I går var på vi på sykehuset og besøkte familien på tre og det var så koselig. Selv om mange frarådet oss i å dra på grunn av dårlig vær, kunne vi ikke la være. For det er spesielt å få komme på besøk på sykehuset, kun noen timer etter at barnet er født.

Nedenfor ser dere et bilde av jenta og nå gleder jeg meg til de kommer hjem slik at vi får stiftet ett enda bedre bekjentskap med den lille jenta!

Hva med deg - er du onkel til noen eller er det litt tidlig?

HQ