Norsk
Blog
Tiberium - jeg gleder meg stort!!!

Tiberium - jeg gleder meg stort!!!

Skrevet av Bernt Erik den 30 januar 2008 klokken 10:52

Nå har jeg sett den aller første traileren til det kommende FPS-spillet Tiberium. Jeg sikler stort og har måttet flytte meg flere meter fra tastaturet for ikke å kortslutte det helt. Det renner i strie strømmer! Som du sikkert har fått med deg for lenge siden er jeg en STOR Command & Conquer-fan og har spilt alt som har blitt lansert. Selv Command & Conquer: Renegade spilte jeg en god del og likte det veldig godt. For drømmen min har alltid vært å løpe rundt i egen lille person i et skytespill hvor du finner alt hva Command & Conquer-universet inneholder.

I slutten av året får jeg sjansen i et spill som har fått tittelen Tiberium. Her vil du kunne oppleve krigen om det viktige råstoffet Tiberium på nært hold, ja faktisk på landejorda og de store harvesterne vil virke som kolosser når man er nær de. Det er flere ting jeg er spent på i spillet og det er mulighetene til å selv kjøre de forskjellige doningene i spillet. Vil det la seg gjøre å smadre alt med en Mammoth-Tank?

Nei, det er mye å se frem til og i dag har jeg som sagt lastet ned den aller første traileren fra spillet og minst sett den fem ganger allerede... Hvis du nå føler interessen løper løpsk og ønsker selv å laste ned traileren, så kan det gjøres her: Command & Conquer: Tiberium-trailer

Velbekomme og for guds skyld legg unna tastaturet om du skulle begynne å sikle!

HQ