Norsk
Blog

Logitech vinner stort!!!

Skrevet av Bernt Erik den 30 januar 2008 klokken 21:34

Etter å kastet et blikk på pollen, så ser jeg at Logitech vinner stort. De har akkurat nå en ledelse på 44% til nærmeste konkurrent og det er søren meg imponerende. Er det vikrelig så mange av dere lesere som har Logitech. Ikke at jeg skal fnise av dere, for jeg selv sitter med en god del spillutstyr fra Logitech. To muser har jeg - en G9 og en G5 i tillegg til G25 rattet m/pedaler og Chillstream gamepad er det jeg sitter med.

Med denne beholdningen kunne jeg ikke annet enn å stemme på Logitech, men at de skulle ha så stor majoritet, var litt overraskende, speiselt med tanke på at Micorsoft også har mange gode produkter for oss gamere. Creative kom på en tredjeplass, mens Razer og SteelSeries for øyeblikket kniver om fjerdeplassen med like mange prosent.

En annen ting jeg ble litt overrasket over var hvor få som bruker Saitek, for de har jo en god del utstyr som både har god kvalitet og som passer oss gamere. Saitek har serien Cyborg som ble introdusert like før jul og hvor det vil komme både nytt tastatur, mus, joystick, gamepad, ratt m/pedaler, høytalere m.fl. Disse produktene skulle egentlig ha vært på gata nå, men Saitek har hatt store problemer med å levere dette utstyret til rett tid og har forskøvet lanseringen til første kvartal i år. Både Speed-Link og Zboard har like mange prosent og disse produsentene er ikke like kjent her i Norge ennå, men på sikt tror jeg de vil kapre enda flere markedsandeler enn de har gjort hittil.

Det er moro å følge med pollen og jeg synes dere er flinke til å bruke den. Synes dere andre at resultatene er etter normalen eller skulle de ha sett annerledes ut? Er du en av de som stemte på Logitech eller ga du andre produsenter stemmen din?

HQ