Norsk
Blog

Mine små irritasjoner...!

Skrevet av Bernt Erik den 2 februar 2008 klokken 11:46

Nylig var jeg på Steinkjer og like før vi skulle kjøre hjemover til Snåsa, fant jeg ut at bilen hadde behov for noen dråper drivstoff. For noen år siden var det så populært med å ha på en slags beskyttelse på bensinpistolen som skulle sørge for at bensingassen ikke skulle lekke ut når man fylte bensin/diesel på bilen. Etter et prøveforsøk på et år eller to fant man ut at dette ikke hjalp noe særlig og disse beskyttelsene ble så fjernet.

Det som nå irriterer meg er at når man nå fylle drivstoff får skvetter av drivstoffet på hendene for under fyllingen spruter det dråper fra tankinngangen. Om det er på grunn av røret på bilen min eller om det er på grunn av trykket vet jeg ikke, men irriterende er det i alle fall og etter en fylling lukter det bensin av en... Usj!!!

Før jul ble vi påkjørt av en gammel dame som i følge mange ikke burde hatt førerkortet. Det hele endte med noen striper bak på høyresiden av bilen. Dumme som vi var skrev vi ikke noen skademelding, men tok bilde og fikk nummer og navn av damen. Vi har nå fått gransket stripene og de er godt synelig og dette er ikke godt nå når vi må selge bilen for å skaffe oss en ny med flere seter. Så for ikke mange dagene tok vi kontakt med damen og hun vedkjente seg ikke skaden. Heldigvis har vi vitner samt bilde, så nå går vi til forsikringsselskapene for å få rapport over hvor mye det vil koste å fikse skaden...

En annen ting som enkelte ganger irriterer meg, men som jeg har meg selv å takke for er tapte tekster som jeg har skrevet og brukt lang, lang tid på. Et eksempel på dette er når jeg har skrevet en lang tekst på en nyhet som jeg skal til å legge opp. Så dum som et naut, trykker jeg på oppdateringsteksten og plutselig er teksten jeg har brukt lang tid på borte. Å skrive teksten like godt som jeg gjorde først er umulig og irritasjonen er et faktum. Har dette noen gang skjedd med deg?

Heldigvis irriterer jeg meg ganske lite over ting og tang og blir jeg sint, så går det veldig fort over. Stort sett er jeg "hoppende" glad og sergleder i alt som er, men enkelte ting kan inne mellom gå meg på nervene!

Hva med deg - er det "små" ting du irriterer deg over?

HQ