Norsk
Blog
Jeg elsker spill-simulatorer!

Jeg elsker spill-simulatorer!

Skrevet av Bernt Erik den 8 februar 2008 klokken 10:45

Som du sikkert skjønner av overskriften så elsker jeg spill-simulatorer og jeg har opp i gjennom min årelange spillkarriere brukt på hundrevis av timer bak et simulator-spill. For tiden blir det dessverre ikke produsert så alt for mange av disse spillene og for mange er dette nisje-spill. For min del hopper hjertet med en gang jeg hører ordet simulator. Om det er MS Fligt Sim X, Ship Simulator, Microsoft Train Simulator, Forza eller GTR, så elsker jeg simulatorer. Det som frister meg med slike spill er realismen og at man må bruke en del tid på å lære seg spillet. Det er ikke bestandig at grafikken er så enorm, men det er spillfølelsen i slike spill som tirrer meg og dette gjør det veldig interessant å spille.

Det er et spill til jeg nå har fått øynene opp for og det er spillet Euro Truck Simulator

Selve grafikken i spillet er ikke særlig god, men at du kan kjøre fra by til by i en fet trailer er noe jeg ser frem til. Euro Truck Simulator inneholder alt hva vi simulatorfriker vil ha. Stilig, men enkel 3D grafikk hvor de forskjellige doningene er bygd opp til den minste detalj.

Du må lære deg å kjenne hvordan traileren din oppfører seg på veien, vite hvordan du skal rygge deg inn til varelageret for å plukke opp en henger proppet med varer. Du må for guds skyld unngå å kræsje, for da blir det lite penger å hente når oppdraget er gjennomført. Du må passe på å stoppe på vektstasjoner, Du må levere varene til rett tid og ikke provoser andre slik at du får politiet i hælene...

For mange er slike spill dødskjedelige, men så er vi alle forskjellige. Med dette lurer jeg på om det er flere som liker slike spill og som venter spent på blant annet Euro Trucker Simulator?

Dessverre har vi ikke fått noen informasjoner på når spillet dukker opp, men det er samme utvikler at dette spillet som blant annet står bak de poplære 18 Wheels of Steel! Skjermisene er nye og stammer fra nettsiden til utvikleren!

HQ