Norsk
Blog
Call of Duty 5 ... Hva kan vi forvente?

Call of Duty 5 ... Hva kan vi forvente?

Skrevet av Bernt Erik den 8 februar 2008 klokken 15:26

Nå har Activision omsider gått ut med å bekreftet spillet. Etter at Call of Duty 4 har ligget høyt opp på salgslistene verden over, kom det ikke som noen overraskelse at en femmer ville komme. Det store spørsmålet er bare hva vi kan forvente oss og om det er Treyarch (Call of Duty 3) eller Infinity Ward (Call of Duty 1,2 og 4) som vil såt bak utviklingen. Som dere sikkert har fått med dere, ble Call of Duty 3 kun lansert til konsoller og ikke PC. Skulle derimot Treyarch stå for utviklingen av spill nummer fem, kan det jo tenkes at det spillet kun kommer til konsoller og ikke PC. For min del ville det ha vært en skuffelse med tanke på hvor bra fireren var.

Det er foreløpig ikke bestemt noen releasedato til spill nummer fem, men det er antydet at første kvartal i 2009 kan være det som teller for oss Call of Duty-fan.

Et annet stort spørsmål er om hvordan blir dette spillet i forhold til fireren. Blir det nok en gang kamp mot terrorister eller vil utvikleren bak CoD 5 kjøre historien fra Andre Verdens Krig igjen. Jeg kunne faktisk ha tenkt meg et slikt spill fra første verdens krig, hvor utfordringen hadde vært i å lade våpnet til rett tid, eller for den saks skyld et spill fra den amerikanske borgerkrigen. Det hadde vært noe. Hva tror du? Hva håper du på det femte spillet i serien vil omhandle og har du noen ønsker på hvordan det skal bli?

Skjermisen nedenfor stammer fra fireren!

HQ