LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Min Kjæreste - barnespill!

      Min Kjæreste - barnespill!

      Skrevet av Bernt Erik den 10 februar 2008 klokken 11:04

      Faktisk har jeg spilt et nytt barnespill som har fått tittelen Min Kjæreste, eller skal jeg være helt ærlig har ikke jeg spilt det så mye, men min datter. Fikk klar beskjed om ikke å spillet dette, da kunne det hende det ble soving ut i garasjen eller i beste fall på sofaen i noen netter. Selvsagt jeg har jo en "kjæreste" og samboer og skal jo ikke se eller finne en ny.

      Derimot min datter på snart ti år snakker litt om "kjærester" og hvem hun liker eller ikke. Det er jo normalt i den alderen og da følte jeg at hun var den rette personen til å teste ut spillet. Samme dag som vi la inn spillet på PC'en sørget vi for at hun hadde besøk av en venninne. Det ville sørge for å få flere meninger om spillet, noe som slettes ikke er dumt.

      Begge venninnene gjorde seg klare og var veldig hypp på å finne "sin sanne kjærlighet" Det første man må gjøre i spillet er å legge inn seg selv som person og deretter sette inn navn på noen gutter. Dette var ikke like enkelt, for begge jentene hadde jo forskjellige gutter de likte, så det ble en heftig diskusjon på hvem de skulle velge. Jeg stod bak døren og hørte de diskutere; han er søtere en han og han er mindre snill en han. Etter noen minutter var de enige om navnet på gutten som skulle være med. I tillegg måtte de inn med noen venninners navn før de kunne begynne.

      Selve oppbygningen i spillet ligner på et vanlig rollespill hvor du må stille diverse spørsmål til de som er med, samt lete etter hjerter, kle deg i rett antrekk til rett tid og sørge for å finne ut hva guttene liker. Dette gjør at du blir mer atraktiv og er mer sikker på å få gutten på kroken. I spillet diskuteres hvilken musikk som er best, hvilken fotballklubb som gutten liker samt en haug med andre viktige ting som er verdt å vite om hverandre. Still de rette spørsmålene for å finne ut om gutten er den perfekte for deg. Du kan selv bestemme utseende på gutten og du må selv holde deg i form med å trene til den perfekte kroppen. Ta med deg den utvalgte å gå på date, det kreves det for å få gutten interessert i deg. Det er tusen ting du må passe på og det blir mer og mer krevende etter hvert som du kommer ut i forholdet.

      Dette er et spill som passer jenter fra syv år og oppover. Fra den alderen blir det fort mer prat om kjærester og vi foreldre kan ha det artig med å terge med barna våre. Veldig moro er det å se sin egen datter eller sønn bli rød som en tomat mens de på best mulig måte prøver å skjule seg. Det er ikke vanskelig å spille det, men det krever at du har litt kløkt samt at barnet kan lese. Hvis ikke kan det bli litt løping for oss foreldre selv om spillet er på norsk.

      Det som i grunnen overrasket mest var grafikken. Den var oversakende bra og sørget for mange detaljer slik jentene gjerne vil ha det. Lyden er også fin og selve spillet er på norsk uten at noen av låtene kanskje er de meste avanserte. Du styrer spillet med musen og CS-tastene eller W,D,A,S. For noen kan dette være litt vanskelig i og med at mange barn bruker piltastene når de spiller.

      Datteren min har sittet i mange timer nå sammen med venninner og de har ennå ikke gjennomført spillet og det vitner til et spill med lang holdbarhet, noe som vi som kjøper spillene liker. For da blir det jo mer valuta for pengene.

      Hvis du som foreldre vet hva dine barn liker og hvis de har begynt med litt kjæresteprat, ja så tror jeg de kan like dette spillet som så absolutt fungerer godt. Jeg som pappa synes selvsagt det er litt tidlig. Som alle fedre føler, den lille jenta si er jo tross alt bare barnet og skal jo ikke tenke på kjærester nå. De er i våre øyne fortsatt jenter som leker med dukker o.l. Dessverre tar vi feil, for i dagens samfunn starter jentene og guttene mye tidligere enn da vi vokste opp. I hvert fall sitter jeg med den følelsen. Da jeg var ung og var like gammel lekte vi fortsatt cowboys og indianere og tenke sjelden på kjærester. Først når man ble 12-13 år begynte disse tankene å komme. Det samme gjaldt jentelus og guttelus som var populært helt opp til 8-9 års alderen. Nei, tiden har forandret seg og spill som Min Kjæreste passer nok inn i den tiden vi nå lever i.

      Alt i alt er dette et spill som min datter vil anbefale andre jenter fra sin alder og oppover og da jeg spurte henne om hvilken karakter hun ville gi på spillet, svarte hun og venninnen i kor - 9 og jeg hadde lite å si i den saken. Hvis du vet at din datter er blitt hypp på kjærester, så skal du gjøre deg populær, bør du nok velge dette spillet. Da vil du for det første oppleve mye knising samt en del diskusjoner på hva barnet ditt liker. Kanskje får du høre navnet på den gutten jenta de liker, for det er ikke bestandig de sier det. Det er jo godt å vite hvem som kanskje en gang i tiden kommer i familien din eller hva?

      Spillet kjørt med;
      Intel Core 2 Extreme QX6850 3GHz 1333Mhz Socket LGA775, 8MB prosessor. EVGA 8800 GTX m/768MB DDR3 RAM overklokka versjon, 2GB 6400 RAM fra OCZ, Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Champion Edition lydkort.

      HQ