Norsk
Blog
Rainbow Six Vegas 2 - gleder meg stort!

Rainbow Six Vegas 2 - gleder meg stort!

Skrevet av Bernt Erik den 11 februar 2008 klokken 16:33

Er det et spill jeg gleder meg stort til så er det Rainbow Six Vegas 2. Eneren var unik på mange måter og jeg elsket å slakte terrorister i den syndige byen Las Vegas. Den 21. mars får nok en gang muligheten til dette i oppfølgeren som på mange måter ligner eneren, men som også har fått en god del spennende oppgraderinger.

I spill nummer to vil du kunne velge ditt eget utseende og nå kan også kvinner få være en del av spillet med kvinneansikter med. Rainbow Six Vegas 2 byr på kamper fra den dypeste og mørkeste siden av Las Vegas hvor du må overvinne kamper på viktige hustak, skumle bakgater, smekre strippeklubber, Convention Center og et besøk ute i Nevada Ørkenen.

Som jeg nevnte tidligere vil det nå bli flere muligheter til egne oppbygde karakterer. Denne egenskapen har Ubisoft valgt å kalle for PES eller Persistent, Elite, Creation. Du kan som sagt spille som en røff dame som igjen kanskje vil gjøre det enklere å få med seg samboeren eller venninnen på en runde spilling.

Det vil finnes 11 nye våpen og tilleggsutstyr til disse. Samtidig at klesparken har blitt kraftig oppgradert med blant annet fem skuddsikre vester. Om du går opp i rang, kan dette sees på skulderne dine hvor merkene etter hvert popper opp på klærne du plukker ut. Alt du låser opp kan du bruke i single og multiplayer samt til Co-op. Et helt nytt rewardssytem er utviklet. Uansett hvor stort eller lite oppdraget ditt er, vil du få poeng og oppgraderinger.

Det finnes tre typer rewards. Alt fra å drepe terrorister til å komme deg frem til et checkpoint. Etter hvert som du går opp i rank, kan du se dette på en linje nederst på skjermen. Her er rankingen delt opp i hvor mye poeng du har sikret deg under spillets løp. For hver rank du går opp, vil du kunne unlocke mer og mer avansert utsyr som våpen/utstyr til våpenet, klær som sørger for at du tåler mer og kan forsterke deg som spiller. Det er er her A.C.E.S. kommer inn i bildet (Advanced, Combat, Enhancement, Specialization). Dette er ne premiering for hver taktiske utførelse. Disse taktiske utførelsene er igjen basert på tre kategorier. Close Quarters (CO8), Assault, Marksmanship.

Close Quarters: Du får poeng for nærkamper, bruk av flashgranater og røykgranater.

Assault: Massedrap på kort tid, bruk av C4 eller fraggranater vil sørge for poeng.

Marksmanship: Du får poeng for headshots eller hvor du tar ut fiender på lang avstand.

Etter hvert som du bygger opp A.C.E.S. i hver katagori så blir også antall våpen og utstyr oppgradert. Du kan denne gangen oppgradere spilleren din selv i Co-op, noe som har vært kun for singleplayer.

Etter det jeg hittil har sett, så kommer Vegas 2 til å gi meg "hard on" i lang, lang tid og jeg gleder meg sinnssykt til spillet lanseres den 21. mars til Playstation 3, Xbox 360 og PC. Skal se om jeg kan snuse opp mer om spillet etter hvert som tiden går!

Hva med deg - gleder du deg til spillet dukker opp eller...?

HQ