Norsk
Blog
Buzz Jr. Dinos - Artig, artig, artig!

Buzz Jr. Dinos - Artig, artig, artig!

Skrevet av Bernt Erik den 12 februar 2008 klokken 12:37

Som dere sikkert for lengst har fått med dere, er jeg stor fan av Buzz-spillene og spesielt Buzz Junior-serien. Like før helgen fikk jeg nok et nytt Buzz-spill innenfor dørene og barna var både høyt og lavt da de oppdaget hva som lå i den lille, hvite boblekonvolutten. Spillet vi sist spilte var Buzz Jr. Monster Rumble og her har vi hatt våre meget artige runder hvor jeg i noen av spillene er uslåelig. Barna selv spiller slevsagt mer enn oss voksne og det får de premiert med å slå oss noen ganger.

Det nye spillet som nå stod klar til i Playstation 2-maskinen var Buzz Jr. Dino Den. Et spill som omhandler fire søte, små dinosaurunger. Nytt i dette spillet er muligheten til å spille på lag, det vil to mot to og dette falt virkelig i smak og her ble deg guttene mot jentene hvor vi klarte å trekke det lengste strået. Et av de små spillene som jeg virkelig slo til på var hvor vi i en dam skulle skubbe hverandre ut av dammen. Spesielt moro var det å få ut madammen og jeg hadde et par latteranfall påfølgende med tårer i øynene.

På grunn av en travel helg, fikk vi ikke til å prøve ut hele spillet og alle grenene, men gud bevare meg vel så moro. Faktisk synes jeg dette spillet var et lite hakk bedre enn Monster Rumble, selv om det også har sine gullkorn. Nei, jeg er nok en gang blitt slave til et familiespill og nå har vi allerede planlagt flere runder med spilling den kommende helgen selv om en barnedåp står for tur på søndag.

Dere husker sikkert at jeg og madammen var plukket ut som gudforeldre og på søndag er det klart for den store dåpen. Vi gleder oss til det.

For de av dere som digger Buzz Jr. så finnes det en egen nettside for spillet og den finner dere her:

Buzz Junior!

For familier som er på utkikk etter spill for hele hurven, velg Buzz-spillene. De gir moro for alle og jeg kan love deg både spennende, artige og underholdende kamper hvor latteren sitter løst. Jeg er hekta igjen og denne gangen er det Buzz Junior Dino Den som lanseres til Playstation 2 den 29. februar! Nok et spill for hele familien!

Jeg er evig takknemlig til Nordisk Film og SCEE

HQ