Norsk
Blog
Gamereactors svenske testrom!

Gamereactors svenske testrom!

Skrevet av Bernt Erik den 12 februar 2008 klokken 14:31

Jeg er imponert over hva svenskene får til for tiden. Ikke bare har de noen av verdens beste musikere, idrettsmenn/damer, spillutviklere, men det har også en av de tøffeste kontorene jeg noen gang har sett. Som dere sikkert vet er Petter Hegevall Sveriges redaktør og han er en person som er nøye, flink og veldig kreativ. Han er glad i å se film, kjøre heftige sportsbiler og digger spilling (selvfølgelig). Dette har medført til en haug med spennende artikler, omtaler og annet skriving.

I dag fikk jeg noen bilder fra hvordan svenskes testrom for spilling m.m. ser ut og jeg bøyer meg i støvet for et flott stykke arbeide. Dette er noe vi kun kan drømme om og tenk deg spilling på dette gedigne 103" lerretet med 1080p. Jeg får stå... mindre! Jeg har store problemer med ikke å bryte ut i gråt over selv ikke å få oppleve dette, men vær trygg... neste gang jeg skal besøke Sverige og Östersund, skal Petter få lov til å presentere dette og la meg prøve dette herlige "testrommet" deres!

Her er noen av produktene du finner på bildet:
* Audioquest HDMI-1 ( HDMI-kabler )
* Audiovector AV3C Avantgarde ( Senterhøytaler )
* JVC DLA-HD1 ( 16:9 Projektorer )
* Klipsch RF15 ( Gulvhøytaler )
* Klipsch RW12D ( Aktive sub'er )
* Marantz SR8002 ( Surroundforsterker )

Hva med dere, sikler dere like mye som meg? Så nå er jeg spent på om Jon Cato og Carl Thomas får til det samme i Oslo på vårt eget kontor...

HQ