Norsk
Blog
Mass Effect til PC - ENDELIG!

Mass Effect til PC - ENDELIG!

Skrevet av Bernt Erik den 12 februar 2008 klokken 16:46

Jeg kan ikke få nok av PC-spill og bruker selvsagt en god del tid på å spille på min monster-PC. Nå har jeg fått hørt at det fete og underholdende Mass Effect også kommer til PC og gjett om jeg hoppet høyt i været etterfulgt et gledeshyl som hele nabolaget hørte. Tenk det, Mass Effect med full grafikk, alle effekter påslått med maks oppløsning på 1680x1050. Stort bedre enn det kan det ikke bli. I tillegg får styre spillet med mus og tastatur - Guuud hvor jeg gleder meg!

Har mange venner som har skrytt hemningsløst over spillet og jeg har selv vært vitne til et spill med enorm grafikk og detaljgrad på Xbox 360. Derfor jeg litt opp i skyene akkurat nå! Hva med dere andre PC-spillere - er jeg alene om å glede meg?

Spillet lanseres den 29. mai og jeg har allerede spikret den datoen inn i min stadig med velfyllte spillkalender.

Her er noen punkter som ikke gjør jeg sikler ennå mer:

* Optimized controls designed specifically for the PC.

* High resolution visuals - Mass Effect for the PC features highly detailed textures, characters and environments.

* Fully customizable controls - PC gamers can re-map the control scheme any way they like.

* Run & Gun Control - Players can assign biotic powers or skills to ‘hot keys' allowing them to play Mass Effect with a heavier focus on action.

* New decryption mini-game.

* New inventory screen GUI and functionality - The enhanced inventory system makes it easier for players to equip and modify their weapons and armor.

Skjermisen stammer fra Xbox 360-versjonen

HQ