Norsk
Blog
CS-spiller anmeldt for narkotikasalg

CS-spiller anmeldt for narkotikasalg

Skrevet av Bernt Erik den 13 februar 2008 klokken 11:18

At vi spillere ikke bestandig har rent mel i posen kommer vel kanskje ikke som noe sjokk på oss. Men etter en artikkel på VG.no har det kommet frem til at en 24 årig profilert CS-spiller nå er blitt anmeldt for salg av narkotika i en større sak som nå kommer frem i søkelyset. Han skal i følge påtalemakta har vært innblandet i salg av narkotika. Faktisk har politet spanet på mannen i over et år og først nå har de slått på stortromma.

Påtalemakta sitter på 30 ringpermer med utskrifter fra logger, mailer, IRC og MSN-samtaler. For ikke mange dagene siden brøt politiet seg inn hos 24 åringen og beslagla anebole steroider for over 100 000 kroner.

Det verste med hele saken er at mannen har i mange år vært en profilert CS-spiller og har spilt for mange norske topplag i CS 1.6 og dette er noe vi gamere ikke vil bli sammenlignet med. Det er nok at vi gamere skal få skylden for all volden og ikke at vi i tillegg driver med narkotika i stor stil. Nei, vik fra oss dere sadister som prøver å få oss gamere i et enda dårligere lys!

Få denne mannen fengslet og sørg for at dette skremmer flere til å tenke i samme baner! Du ser jo på hvor hardt sportsmiljøet blir rammet når det er snakk om doping. Ikke ødelegg livet vårt som gamere med enda mer elendighet og noe som kritikerne kan ta oss på...

Takk til Jonas Seem for tipset

HQ