Norsk
Blog
Red Alert 3 - noe å se frem til!

Red Alert 3 - noe å se frem til!

Skrevet av Bernt Erik den 14 februar 2008 klokken 15:40

Etter å ha lest nyheten til Carl Thomas om at et nytt Red Alert-spill er på tur, har jeg ikke tenkt annet enn på det. Jeg er som du sikkert kjenner en stor fan av alle Command & Conquer-spillene og kan ikke få nok av slik type strategi.

Opp igjennom min lange gaming-karriere har jeg spilt alle spillene i serien inkludert noen av utvidelsene (dessverre ikke alle) og nå er jeg så spent på hva en treer av Red Alert vil gi. I mars-nummeret av Gamereactor kommer en reportasje fra dette spillet og jeg gleder meg til å se hva CT har fått ut av EA og utviklingen av spillet. Nedenfor ser dere det første bildet fra spillet og allerede nå ser det meget lekkert ut.

Her er noe EA selv har skrevet om spillet:
I Red Alert 3 reiser det nå desperate lederskapet i en hardt presset Sovjetunion tilbake i tid for å endre historien og gjenopprette Russlands storhetstid. Det skjer noe galt, og det blir dannet en parallell tidslinje, der teknologien har fulgt en helt annen utvikling, en ny supermakt har kommet til og der tredje verdenskrig raser over jorden. Solens rike har reist seg i øst, noe som gjør tredje verdenskrig til en kamp med tre sider, Sovjetunionen, de allierte og det japanske imperiet, med styrker som bruker fantasifulle våpen og teknologi, som tesla-spoler, tungt bevæpnede krigsluftskip, teleportering, panserbeist, intelligente delfiner, flytende øyer og mutante stridsvogner.

Red Alert 3 stiller spørsmålet "hva om?" Hva om alle bisarre forskningsprosjekter og teknologieksperimenter de siste 70 år hadde fått fruktbare resultater? Hva om Philadelphia-eksperimentet, tidsreise, teleportering, tesla-teknologi, usynlighet, og hundre andre spennende forskningsporsjekter hadde blitt en del av den vitenskapelige hovedstrømningen? Hva om Sovjetunionen overlevde, hvordan ville landet vært 10 år inn i fremtiden? Hva om det japanske imperiet aldri hadde falt, men isteden blitt en høyteknologisk militær supermakt? Sluttresultatet er en fantasifull og leken visjon om en alternativ fremtid full av muligheter.

Hva tror du, er dette noe du også kommer til å vente spent på?

HQ