Norsk
Blog
Frontlines: Fuel of War - spennende...!

Frontlines: Fuel of War - spennende...!

Skrevet av Bernt Erik den 18 februar 2008 klokken 09:50

Er det et spill jeg virkelig ser frem til så er det Frontlines: Fuel of War. Ikke bare fordi at utvikleren er Kaos Studios (som blant annet stod bak den populære modifiseringen Desert Combat til 1942), men også fordi at spillet du nå snart lanserer ligner veldig godt på Battlefield-serien. Helt siden jeg ble kjent med Battlefield 2, har jeg vært solgt til dette varemerket og brukt utrolig mye tid på spillserien. Jeg er aktiv spiller i en Nordens beste Battlefield-klaner - Trønderbataljonen og i tillegg ligger jeg blant de hundre beste sniperne (med park 52 sniperriflen i Battlefield 2142) i verden. Jeg spiller med andre ord mye Battlefield.

Da jeg for første gangen ble presentert for Frontlines: Fuel of War, var jeg solgt og fra første trailer og screenshot, har jeg vært solgt. Da demoen ble lansert, var det mange som ikke ble særlig imponerte og mente at spillet ville bli et kalkun-spill som ikke var godt nok til forventningen, men da jeg kom si snakk med THQ, fikk jeg høre at demoen kun var for å vise frem mulighetene i det ferdige spillet og ikke grafikken. Dette har Kaos Studios jobbet hardt med siden demoen ble lansert og lover oss en unik opplevelse.

Det er en ting jeg liker veldig godt med Battlefield-serien og det er at man kan spille online med opp til 64 spillere. Dette gjør at selve spillopplevelsen blir unik med tanke på at så mange andre spillere var alle verdens hjørner er med. Jeg for min del trives best på brett med 64 spillere. Dette grunnet at jeg liker å ligge på et hustak å plukke den ene etter den andre med sniperriflen min. I dag fikk jeg en pressemelding på at Frontlines: Fuel of War vil gi muligheten for 50 personer å spille samtidig online via Xbox Live, noe som kan bli litt av en opplevelse. Like mange vil nok også kunne spille mot hverandre i PC-versjonen og som igjen gjør at jeg nå er veldig spent på selve spillet.

For en tid tilbake ble det bestemt at PS3-versjonen skulle nedlegges slik at de versjonen som skulle lanseres var til Xbox 360 og PC. Om den samlede antallet spillere online var det som sørget for at PS3-versjonen ble nedlagt vites ikke, men mange PS3-eiere ble veldig skuffet over denne avgjørelsen.

Nå er det ikke så veldig lenge til spillet lanseres og undertegnede venter spent. For det første ser grafikken bra ut, for det andre håper jeg gameplayet er like bra som i Battleifeld-serien, for det tredje kan man spille opp til 50 personer samtidig online og dette gjør det hele veldig interessant.

Hva med deg - er du en av de som venter spent på spillet eller er det andre spill som får oppmerksomheten din?

HQ