Norsk
Blog
Utvidelse til SimCity Societies...!

Utvidelse til SimCity Societies...!

Skrevet av Bernt Erik den 19 februar 2008 klokken 09:51

Jeg er i himmelen. Tenk! nå kommer det en ny utvidelse til mitt beste byplanlegger-spill i fjor - nemlig SimCity Societies. Utvidelsen har fått undertittelen Destinations og vil ha en huag med nytt innhold.

Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har sittet med SimCity Societies, men det begynner å bli mange. Selv om spillet på langt nær var likt SimCity 4, så var det siste spillet veldig bra på sitt eget vis. Det var en ting jeg savnet i SimCity Societies, bygningene poppet ikke opp randomly og det var du som ordfører som hadde til oppgave å sette opp bygningene på rett plass til rett tid.

Hva vil vi så få i denne utvidelsen? Jo, for det første har utvikleren Tilted Mill lagt til over 100 nye bygninger med nye egenskaper, fra store lukseriøse hoteller, til en kræsjlandingsplass til UFO'er. Du vil finne over 35 nye sim'er med sin egen oppførsel, fra reisende handelsmenn, religiøse pilgrimmer, kultmedlemmer til eventyrere. Du vil også få muligheten til å gjøre byen din så turistvennlig som mulig som igjen sørger for en mer velfyllt statskasse. En ting jeg savnet i SimCity Societies var fly og båter. Det er Tilted Mills heldigvis gjort noe med og denne gangen vil du kunne bygge båtplasser og havner.

Jeg venter spent på mer info om utvidelsen og ønsker du å lese min første blogg om spillet, så klikker du deg inn HER

Nedenfor kan du se de første skjermisene fra SimCity Societies Destinations og jeg gleder meg stort til jeg kan utvide potensialet i byene mine. Hva med deg - spiller du også SimCity-spill eller er dette noe du spilte før?

HQ