Norsk
Blog
Frostbyte LAN-party i gang!!!!

Frostbyte LAN-party i gang!!!!

Skrevet av Bernt Erik den 19 februar 2008 klokken 10:11

Det er noe spesielt med LAN-partyer og jeg har alltid hatt sansen for de. Litt spesielt er det også at jeg har hatt muligheten til å bidratt med diverse ting og tang noe som igjen har gjort til at jeg digger slike arrangement. Frostbyte åpnet dørene i går klokken 12:00 mens jeg var på Coop Mega avd. Snåsa og handlet inn til kiosken sammen med Hågen og Kristoffer. I en kiosk skal det selvsagt være masse snop og mat (pizzaer og hold'it) samt drikke (Cola og Fanta). Vi fikk ordnet dette og Coop Mega med Kjell i spissen var så snille å sponse oss en god del stæsj som vi trengte (Tusen takk Coop Mega avd. Snåsa). Vel fremme etter vår handletur, oppdaget jeg at salen var flytt opp av ivrige spillere og inne mellom radene fant jeg også et par personer som tidligere har vært med diverse arrangement som jeg og Gamereactor har kjørt på på Steinkjer Elkjøp Stormarked. Før jeg dro hjem, la jeg en megastor bunke med Gamereactor-blader, for litt lesestoff til gjengen skader ikke og med håp om å få vervet flere brukere av Gamereactors nettside.

I dag er planen å presentere årets første magasin samt kjøre noen artige og spennende konkurranser hvor våre sponsorer: Cbiz, Scanbox, Nordisk Film, Activision, SteelSeries, DVDHuset, Buena Vista, Inline Technology, Pan Vision, Logitech, Vivendi Universal Games og Microsoft har sponset oss premier. Jeg er de evig takknemlig og gleder meg til å se utfallet i noen av konkurransene som kommer til å bli litt spesielle.

Jeg kommer til å rapportere mer fra Frostbyte og mine opplevelser samt sørge for å få lagt opp noen bilder både i og utenom konkurransene. Jeg gleder meg til senere i dag, for jeg skal sørge for å få opp stemningen med konkurransene...

Stay tuned for more...!

HQ