Norsk
Blog
Frostbyte - Hva skjer i dag?

Frostbyte - Hva skjer i dag?

Skrevet av Bernt Erik den 20 februar 2008 klokken 09:24

Om ikke mange timene drar jeg til Frostbyte for å se hvordan det går der. I dag har jeg nemlig på planen å kjøre et par spennende konkurranser samt presentere Gamereactor-magasinet litt nøyere. På mandag la jeg ut en stor bunke blader og bunken har krympet godt. I dag er det altså på tide med en liten presentasjon av bladet og spørre deltakerne om hva de synes med positive og negative kommentarer. Det er jo viktig å få sysnpunkter fra grasrota.

En av konkurransene vi skal kjøre er en World of Warcraft-konkurranse hvor vi setter opp en egen server. På denne serveren kan de som ønsker være med å delta og målet er å komme til lvl 5 kjappest. Alle starter likt. Den heldige stikker av med en World of Warcraft Battlechest som Vivendi var så snille å sponse oss og jeg er bra sikker på at dette blir en spennende konkurranse.

Ellers vil jeg legge opp til en del kjappe konkurranser i dag med en haug med premier og deriblant en World in Conflict Collectors Edition samt en fet World in Conflict t-skjorte som Vivendi har sponset oss. I tillegg til skal jeg få opp blodpumpa igjen og få deltakerne til å gjøre noe krevende, ikke like krevende som i går. Cbiz har sendt oss noen fete helikoptere (SilverLit SkyChallenger) som blant annet fåes kjøpt hos Komplett.no. Her skal jeg legge hodet i bløtt og finne på noen ganske så spesielle konkurranser. Hvilke har jeg ikke fått tenkt ut... litt tidlig på morgenen ennå...!

For ikke lenge siden fikk jeg beskjed om at arrangøren av LAN-partyet var gått tom for pizza igjen og at vi må stikke innom butikken for å kjøpe mer. For de snåsningene som skal ha pizza til middag, begynner utvalget av denne varen å bli ganske så innsnevret. Håper inderlig at Coop Mega på Snåsa får inn nye forsyninger i dag, for nå går det snart på stumpene løs og vi må til å tenke litt på hva annet vi kan selge til sultne gamere.

Til kvelden kommer jeg tilbake med en ny rapport over hvordan dagen har gått samt noen nye bilder. Kanskje får jeg sneket meg til noen bilder av jentene som har tatt turen innom. For et LAN-party uten jenter er ikke noe moro eller hva mener dere?

Nedenfor ser dere noen bilder som jeg ikke fikk med i går og som seg hør og bør spilles det masse, masse. De oppmerksomme ser at det spilles både Burnout Paradise, Guitar Hero 3 og World of Warcraft og spillene er råpopulære blant de spillgale deltakerne, ikke at jeg skal klandre de, for det er jo nettopp spilling man skal bedrive på et slikt arrangement eller hva?

HQ