Norsk
Blog
Logitech med noe heftig på gang!

Logitech med noe heftig på gang!

Skrevet av Bernt Erik den 22 februar 2008 klokken 09:01

Jeg er ikke alene om å verdsette Logitech som en kvalitetssterk produsent for gamingutstyr. Mange, mange tusen gamere verden over har Logitech blant sitt gaming-gear deriblant meg. For øyeblikket sitter jeg med et Logitech G25 ratt og pedaler samt G5 og G9 mus. Dette er produkter jeg ikke kunne ha klart meg foruten. Jeg har lenge vært stor fan av Logitech og for hver gang det foregår messer, så sitter jeg spent og venter på noe nytt som skal komme oss gamere til gode.

Dette har nettopp skjedd og noe nytt og heftig er på gang fra denne utstyrsgiganten. Det har kommet meg for øret at et nytt ratt spesiallaget for Gran Turismo 5: Prologue er på tur og at dette selvsagt har force feedback. I tillegg vil rattet støtte Gran Turismo 3 og 4 til Playstation 2. Er ikke dette gode nyheter for oss som venter spent på det kommende Gran Turismo-spillet, så vet ikke jeg. Undertegnede håper også på å få skaffet seg en Playstation 3 samt spillet når den tid kommer. Er det noe jeg digger stort så er det racingspill om det er simulator eller arcade. I natt drømte jeg om Forza 2 og det sier litt over hvor mye slike spill betyr for meg.

Her er litt mer info om Logitech Driving Force GT Racing Wheel som dukker opp i begynnelsen av mai her til lands med en mulig prislapp på litt i overkant av 1000,-

* Powerful force feedback for greater realism

* 25-position real-time adjustment dial for on-the-fly control of brake bias, traction and damper settings

* 11" wheel with rubber-overmould rim for exceptional comfort and control

* Simulates understeer, oversteer and traction loss accurately

* Full-size gas and brake pedals for precise throttle and brake response

* Choice between sequential stick shift or wheel-mounted paddles

Jeg gleder meg stort til å se hva Logitech har snekret sammen og er det bare meg som venter med spenning på rattet eller finnes det noen flere gamingsjeler som "bare må ha det"?

HQ